Kristali so elementarna živa energija. Biološko gledano ta živost ni priznana, ker so kristali trda »neživa« narava, zato spadajo v mineralni svet. Vendar na subtilnih ravneh vibracije kristala živijo in ustvarjajo. Če kristal ne bi imel v sebi te živosti, bi se sesul v prah. Kristale so že v preteklosti obravnavali, kot da imajo zavest. In že Nikola Tesla se je ukvarjal s pridobivanjem informacij, katere lahko dajo kristali o dogajanju na Zemlji. Kako kristale razumemo, pa je odvisno od naše stopnje zavedanja in sprejemanja drugih ravni obstoja. Ne glede na to, kaj verjamete, pa vsak kristal vseeno opravlja svojo funkcijo. Kristali so odlični pripomočki za zdravljenje ne samo fizičnega telesa, temveč tudi umskega, čustvenega in duhovnega telesa. Pomagajo nam pozdraviti sam vzrok težave in ne samo posledice. Ustvarjajo posebno energetsko polje, v katerem bomo začeli tudi drugače sprejemati sebe in se drugače izražati. Delajo preobrazbe in za nas iščejo možnosti, ki so najboljše. Pri izbiri je zato pomembno, da se seznanimo z značilnostmi kristalov in si glede na svoje cilje v življenju izberemo tistega, ki nam bo pri tem najhitreje in najlažje pomagal.

cd-line

 • Čiščenje in polnjenje kristalov

  Skrb za kristale je zelo pomembna. Tako kot skrbimo zase in za svoje telo, um in duha, ima čiščenje in polnjenje prav poseben blagodejen učinek tudi za kristale. Kristale obvezno očistite takoj, ko jih prinesete domov, dobite v dar itd.
 • Programiranje kristalov

  S programiranjem okrepimo moč kristala in usmerimo njegovo delovanje v točno določen cilj oz. nalogo. Njegova moč se tako izredno poveča. S čiščenjem in polnjenjem izražamo skrb za kristale, s programiranjem pa ga nadgradimo. Ni pa nujno, da ga programiramo.
 • Izbira kristala

  Pri nakupu kristala bodite res izbirčni. Ne bodite malenkostni. Izberite si kristal, ki je poln »živosti«. Tudi kristali imajo različne energije in se med seboj razlikujejo. Sploh ko potujejo, se lahko njihova energija na poti zelo spremeni. Zato izbirajte kvalitetne
 • Doseganje ciljev s kristali

  Da bi se cilji v življenju lahko realizirali, morajo biti predvsem realni in izvedljivi. Vsaj na začetku. Da vidite, kako se stvari razvijajo in kako prihaja do realizacije. Kasneje si mej ne postavljajte več! Vseeno pa večji cilji rabijo svoj
 • Kristali in intuicija

  Ko se boste enkrat uglasili z energijo kristala, ga začutili, spoznali, da opravlja za vas delo, nalogo, katero ste mu določili, je zelo pomembno, da ste pozorni na vsa sporočila, ki jih dobite tudi preko intuicije. Treba je razumeti, kaj
 • Zdravljenje s kristali

  Kristaloterapija S kristali lahko zdravimo, sebe, bližnje, druge. Ker so del narave, nam ne morejo škoditi, saj so naravni. Zato so kristali čarobno orodje in imajo izjemno moč zdravljenja. Poleg tega je zdravljenje s kristali lahko čisto preprosto. Lahko ga

čarobnost in kristali5 Nasvetov na vaši čarobni poti

 • Najdite svoje poslanstvo. Poslanstvo je veličastna igra življenja, ki vas bo neizmerno veselila in zabavala.
 • Aktivirajte svojo podzavest tako, da boste črpali navdihe in lahko brezskrbno živeli svoje poslanstvo. Razmišljajte samo pozitivno.
 • Uresničujte svoje cilje enega za drugim in si vedno zastavljajte še več, pojdite še višje. Tako boste čudežno rasli v vsej svoji veličini. Vse vam bo uspelo!
 • Uporabljajte magična orodja, krepite svojo notranjo moč, ukvarjajte se s kristali in pomagajte z rituali. Tako boste dobili še več.
 • S hvaležnostjo opazujte in se veselite rezultatov. Uspelo vam je! Le zakaj vam ne bi?