kreativna-vizualizacija
Moč misli je danes poznana že mnogim. Mnogi se že poslužujejo teh moči tako, da usmerjajo svoje razmišljanje tako, kot bi želeli, da se jim stvari dogodijo. Nekateri delajo to zavedno, drugi nezavedno. S tem si je možno kreirati življenje po naši lastni volji! Pa vendar še marsikdo reče: »Prelepo se sliši, da bi bilo res.« Ali pa obratno. Da ni tako enostavno. Vendar dejstvo je, da vsi ti zakoni veljajo, če se jih mi zavedamo ali ne. Če se nam zdi preprosto ali pa pretežko. Če vanje verjamemo ali ne. To sploh ni pomembno. V svoje življenje bomo privabljali tisto, čemur bomo posvečali pozornost. Da misli usmerjamo pravilno, v pravo smer, pa moramo biti zelo »modri« in tudi kreativni. Ni dovolj, da si nekaj zamislimo in pričakujemo takojšnjo realizacijo. Tu se pokažejo naše, tudi duhovne vrednote: vztrajnost, notranja moč, potrpežljivost, natančnost, osredotočenost, kreativnost itd.

Same vizualizacije ne bodo delovale, če hkrati ne bomo delovali tudi sami. Treba je znati sprejeti v svoje življenje tisto, kar smo z vizualizacijami pritegnili, torej različne priložnosti, nove ljudi, okoliščine, ideje. Za realizacijo je vedno potrebna akcija in delovanje. Ampak zaradi tega ni potrebno, da si razbijamo glavo. Dovolj je, da odpremo oči in delamo korake. Do cilja bomo zagotovo prišli.

Znano je, da veliko slavnih športnikov vizualizacije uvršča med svoja dnevna opravila in jih vključuje v svoj stil življenja. Zakaj jih ne bi tudi mi? So učinkovito orodje na naši čarobni poti.

Izbrani paketi/kristali:

  • paket: vizualizacija - čarobnost je v meni
  • kristali: lapis lazuli, ametist, unakit, kamena strela, azurit malahit
  • kristali za samozavest: citrin, tigrovo oko, rdeči jaspis
  • kristali za koncentracijo: dimni kremen, tigrovo oko, fluorit vijolični, hematit

čarobnost in kristali5 Nasvetov na vaši čarobni poti

  • Najdite svoje poslanstvo. Poslanstvo je veličastna igra življenja, ki vas bo neizmerno veselila in zabavala.
  • Aktivirajte svojo podzavest tako, da boste črpali navdihe in lahko brezskrbno živeli svoje poslanstvo. Razmišljajte samo pozitivno.
  • Uresničujte svoje cilje enega za drugim in si vedno zastavljajte še več, pojdite še višje. Tako boste čudežno rasli v vsej svoji veličini. Vse vam bo uspelo!
  • Uporabljajte magična orodja, krepite svojo notranjo moč, ukvarjajte se s kristali in pomagajte z rituali. Tako boste dobili še več.
  • S hvaležnostjo opazujte in se veselite rezultatov. Uspelo vam je! Le zakaj vam ne bi?