karneol-ploscica

Karneol je kristal ustvarjalnosti in topline. S svojo toplo energijo povečuje fizično energijo, blagodejno vpliva na kožo in gladi gube. Pomaga pri ustvarjalnosti tako, da izkoristimo svoje potenciale in sprejmemo prave odločitve. Istočasno pa nas močno prizemljuje in nam tako pomaga do manifestacij. Pomaga pri karieri in poslovnem uspehu. Prinaša obilje.

Ker je karneol poln življenjske energije, obnavlja naš imunski sistem in povečuje vitalnost. Prinaša srečo in ljubezen v naše življenje. Povečuje plodnost, še posebej pri ženskah. Posebej primeren je v nosečnosti.

Karneol se uporablja tudi kot zaščita proti ljubosumnosti, nevoščljivosti, jezi itd. Postavljen blizu vhodnih vrat vam bo ščitil dom in prinašal obilje.

Na psihološki ravni bo pomagal, da zaupamo vase. Odpravlja različne vrste strahov, kot so strah pred javnim nastopanjem, strah pred smrtjo, strah pred neuspehom itd. Če ga boste nosili v obliki obeska malo nižje, blizu solarnega pleksusa, bo povečal pogum, ravno zaradi ognjenih značilnosti kristala. Dodal vam bo motivacijo za vse vrste »akcij«.

Na fizični ravni pomaga pri težavah s krvjo, niža krvni sladkor, obnavlja krvna telesca, čisti kri. Regulira prebavne motnje, pomaga pri bolezni jeter in zdravi prostato. Krema s karneolom ali eliksir se uporablja pri težavah z revmo. Eliksir pomaga tudi pri hujšanju.

  • Element: OGENJ
  • Čakra: KORENSKA/KRIŽNIČNA

Slike kristalov so simbolične, saj je vsak kristal unikaten in zato drugačen.

Če iskanega kristala ni v ponudbi, se ga lahko dobi po predhodnem naročilu.

 

čarobnost in kristali5 Nasvetov na vaši čarobni poti

  • Najdite svoje poslanstvo. Poslanstvo je veličastna igra življenja, ki vas bo neizmerno veselila in zabavala.
  • Aktivirajte svojo podzavest tako, da boste črpali navdihe in lahko brezskrbno živeli svoje poslanstvo. Razmišljajte samo pozitivno.
  • Uresničujte svoje cilje enega za drugim in si vedno zastavljajte še več, pojdite še višje. Tako boste čudežno rasli v vsej svoji veličini. Vse vam bo uspelo!
  • Uporabljajte magična orodja, krepite svojo notranjo moč, ukvarjajte se s kristali in pomagajte z rituali. Tako boste dobili še več.
  • S hvaležnostjo opazujte in se veselite rezultatov. Uspelo vam je! Le zakaj vam ne bi?