jet

Jet se koristi kot talisman že iz časa kamene dobe. Okrog vratu kot obesek nam nudi zaščito pred nesrečami in črno magijo. Opominja nas na lažna prijateljstva in nas opogumlja k novim začetkom. Odpravlja strah in varuje naše zdravje. V težkih življenjskih trenutkih pomaga pri žalovanju in odpravlja depresijo. Njegova črna barva mu daje naziv črni dragulj.

Uporablja se tudi za stabilizacijo finančnega stanja in za zaščito vseh poslovnih skrivnosti. Lahko se ga (tako kot Citrin) hrani s poslovnimi idejami ali v blagajni itd.

Na fizični ravni odpravlja migreno in zdravi epilepsijo, limfne žleze in želodec. Učinkovit je tudi pri zdravljenju revme in dihal. Ugodno vpliva na čeljusti in zobe.

  • Čakra: KORENSKA

Slike kristalov so simbolične, saj je vsak kristal unikaten in zato drugačen.

Če iskanega kristala ni v ponudbi, se ga lahko dobi po predhodnem naročilu.

 

čarobnost in kristali5 Nasvetov na vaši čarobni poti

  • Najdite svoje poslanstvo. Poslanstvo je veličastna igra življenja, ki vas bo neizmerno veselila in zabavala.
  • Aktivirajte svojo podzavest tako, da boste črpali navdihe in lahko brezskrbno živeli svoje poslanstvo. Razmišljajte samo pozitivno.
  • Uresničujte svoje cilje enega za drugim in si vedno zastavljajte še več, pojdite še višje. Tako boste čudežno rasli v vsej svoji veličini. Vse vam bo uspelo!
  • Uporabljajte magična orodja, krepite svojo notranjo moč, ukvarjajte se s kristali in pomagajte z rituali. Tako boste dobili še več.
  • S hvaležnostjo opazujte in se veselite rezultatov. Uspelo vam je! Le zakaj vam ne bi?