izbira-kristala
Pri nakupu kristala bodite res izbirčni. Ne bodite malenkostni. Izberite si kristal, ki je poln »živosti«. Tudi kristali imajo različne energije in se med seboj razlikujejo. Sploh ko potujejo, se lahko njihova energija na poti zelo spremeni. Zato izbirajte kvalitetne kristale. Zanašajte se predvsem na svojo intuicijo in občutke.

Preden pa si kristal za dosego določenega cilja izberete, je dobro vedeti, ali obstajajo kristali, ki so jih ljudje v preteklosti uporabljali za uresničitev podobnih ciljev. S tem se realizacija samo še pospeši, saj je za ta namen že ustvarjeno energetsko polje, enako pa privlači enako.

Kristal si lahko izberete tudi glede na barvo in obliko, npr. oranžna prinaša srečo, zelena zdravi in privablja denar, modra pomaga pri nespečnosti. Oblika srca se izbere za ljubezen, podolgovate oblike kot spodbudo v poslovnih odločitvah, kockaste pa za obilje in bogastvo. A to ni nikoli pravilo.

Pomembno pa je, da se vprašate, kaj si v življenju sploh želite. Kaj je ta trenutek za vas najpomembnejše? Ali je to nova služba ali ugoden izid kakšnega projekta ali je to zdravje, ljubezen? Čim bolj podrobnejši je cilj, bolj je učinkovito tudi programiranje in tako se lahko izdela program za vsakega posameznika posebej.

Mnogo izmed vas pa je verjetno tudi takih, ki še ugotavljate, kje v življenju se vam zatika in rabite v bistvu najprej usmeritev, kam in kako naprej. Takrat je najboljše začeti s temelji, da sploh dobite osnovne odgovore, pomembne za vašo pot, in šele takrat bomo lahko skupaj izbrali kristal, ki vas bo usmerjal.

Seveda pa je izbira lahko tudi čisto vaša. Mogoče ste že slišali, da vas včasih kristal sam najde. Torej tisti, ki vas pritegne. Izbiro prepuščam vsakemu posamezniku. Še posebej tistim, ki se lahko zanesejo na svojo dobro intuicijo, priporočam, da tako izberejo tudi svoj kristal.

čarobnost in kristali5 Nasvetov na vaši čarobni poti

  • Najdite svoje poslanstvo. Poslanstvo je veličastna igra življenja, ki vas bo neizmerno veselila in zabavala.
  • Aktivirajte svojo podzavest tako, da boste črpali navdihe in lahko brezskrbno živeli svoje poslanstvo. Razmišljajte samo pozitivno.
  • Uresničujte svoje cilje enega za drugim in si vedno zastavljajte še več, pojdite še višje. Tako boste čudežno rasli v vsej svoji veličini. Vse vam bo uspelo!
  • Uporabljajte magična orodja, krepite svojo notranjo moč, ukvarjajte se s kristali in pomagajte z rituali. Tako boste dobili še več.
  • S hvaležnostjo opazujte in se veselite rezultatov. Uspelo vam je! Le zakaj vam ne bi?