hiastolit

Hiastolit je kamen zaščitnik, cenjen je tudi kot talisman izjemnih moči. Prepoznamo ga po rjavi barvi in značilnem črnem križu. Ščiti pred uroki in prekletstvi, nesoglasja pretvarja v harmonijo, zmanjšuje strahove in pomaga, da se soočimo z realnostjo. Čustveno nas osvobaja občutkov krivde in prinaša mir ter srečo. V obliki obeska deluje pomirjujoče. Z njim si lahko pomagamo tudi pri vročinskih stanjih, revmi, reševanju čustvenih težav in sprejemanju realnega stanja, saj odpravlja iluzije.

Ko se znajdemo na poti raznih življenjskih izzivov, nam Hiastolit ponudi modrost razumevanja.

Negovo pomembno sporočilo je naslednje. Ko pride priložnost za odločitev in akcijo, je odločitev, da ne naredimo nič povsem napačna! Spodbuja nas, da naj zaupamo v svoje odločitve. Z njim imamo vsekakor dobro podporo pri uresničevanju svojih ciljev.

  • Element: OGENJ/VODA/ZEMLJA/ZRAK
  • Čakra: KORENSKA

Slike kristalov so simbolične, saj je vsak kristal unikaten in zato drugačen.

Če iskanega kristala ni v ponudbi, se ga lahko dobi po predhodnem naročilu.

 

čarobnost in kristali5 Nasvetov na vaši čarobni poti

  • Najdite svoje poslanstvo. Poslanstvo je veličastna igra življenja, ki vas bo neizmerno veselila in zabavala.
  • Aktivirajte svojo podzavest tako, da boste črpali navdihe in lahko brezskrbno živeli svoje poslanstvo. Razmišljajte samo pozitivno.
  • Uresničujte svoje cilje enega za drugim in si vedno zastavljajte še več, pojdite še višje. Tako boste čudežno rasli v vsej svoji veličini. Vse vam bo uspelo!
  • Uporabljajte magična orodja, krepite svojo notranjo moč, ukvarjajte se s kristali in pomagajte z rituali. Tako boste dobili še več.
  • S hvaležnostjo opazujte in se veselite rezultatov. Uspelo vam je! Le zakaj vam ne bi?