fluorit-zeleni

Fluorit ščiti našo auro, jo prečiščuje in velja za zaščitni kristal. Odpravlja negativno energijo in stres vseh vrst. Učinkovit je tudi kot zaščita pred različnimi vrstami sevanja, kot so računalnik itd. Ker uspešno prizemljuje, mu pravijo tudi kristal stabilizacije. Je kristal izredno močnih in duhovnih vibracij, ki izboljša intuicijo, omogoča hitrejši duhovni razvoj in povečuje samozavest. Fluorit pomaga narediti red v vašem življenju, tako da odpravi kaos na vseh področjih. Dela preobrazbe na mentalni, čustveni in fizični ravni telesa.

Kristal pomaga utišati um, tam kjer preveč razmišljate in ne morete objektivno razsoditi. Pomaga vam razumeti, kaj je realnost in kaj iluzija. Blokade privablja na površje tako, da se jih lažje osvobodite in jih presežete.

Fluorit še posebej deluje na našem umskem področju tako, da izboljšuje koncentracijo in pospešuje intelektualni razvoj. Pri delu, kjer je potrebna hitra in dobra organizacija, prinaša stabilnost in jasnost. Iz tega vidika tudi zelo pomaga pri učenju, saj pomaga pri organizaciji in procesiranju informacij ter skrbi, da si hitreje zapomnimo in hitro razmišljamo. Manjša tudi tremo.

Pomaga najti ravnotežje med našim umom in našimi občutki.

Na fizični ravni je zelo močan zdravitelj, še posebej pri infekcijah. Vpliva na sklepe, zobovje, v obliki eliksirja se zelo dobro bori proti virusnim obolenjem. Pri boleznih, kot so astma, osteoporoza, gripa, artritis, obolenje kosti, blaži simptome. Fluorit je dober zdravitelj proti senilnosti. Zelo dobro tudi celi kožo in zmanjšuje gube.

Zaradi njegove izredne sposobnosti absorbcije negativnih energije, ga je potrebno pogosto čistiti.

Poznamo različne barve fluoritov, najbolj znana sta vijolični in zeleni. Vijolični pomaga pri glavobolih, dober je za kosti, hrbtenico, kostni mozeg. Ker pripada tretjemu očesu, odpira intuicijo in povečuje sposobnosti za razne duhoven uvide. Zeleni pripada srčni čakri in skrbi za zdravje pljuč, pomaga pri alergijah, čisti um, skrbi za pretočnost čaker in pomaga do informacij iz podzavesti.

  • Element: ZEMLJA/ZRAK
  • Čakra: SRČNA

Slike kristalov so simbolične, saj je vsak kristal unikaten in zato drugačen.

Če iskanega kristala ni v ponudbi, se ga lahko dobi po predhodnem naročilu.

 

čarobnost in kristali5 Nasvetov na vaši čarobni poti

  • Najdite svoje poslanstvo. Poslanstvo je veličastna igra življenja, ki vas bo neizmerno veselila in zabavala.
  • Aktivirajte svojo podzavest tako, da boste črpali navdihe in lahko brezskrbno živeli svoje poslanstvo. Razmišljajte samo pozitivno.
  • Uresničujte svoje cilje enega za drugim in si vedno zastavljajte še več, pojdite še višje. Tako boste čudežno rasli v vsej svoji veličini. Vse vam bo uspelo!
  • Uporabljajte magična orodja, krepite svojo notranjo moč, ukvarjajte se s kristali in pomagajte z rituali. Tako boste dobili še več.
  • S hvaležnostjo opazujte in se veselite rezultatov. Uspelo vam je! Le zakaj vam ne bi?