denar
Naš odnos do denarja!

Z denarjem moramo ravnati spoštljivo. Vendar pa se še vedno mnogo ljudi denarja boji in jih je denarja strah. Mislijo si, da te denar »pokvari«, da je bolje, da ga nimaš veliko. Včasih že otroke učimo in jim govorimo: »Pusti denar, je umazan.« S tem jim že v otroštvu vstavimo v podzavest, da je denar nekaj slabega, umazanega. Ta vzorec potem nosijo s sabo celo življenje. Treba ga je spremeniti.

Denar ni umazan. Umazane so roke, ki ga držijo.

S takšnim razmišljanjem in odnosom do denarja si dotok le-tega zapremo. Denar k nam ne bo prišel. In potem se pritožujemo, da nimamo denarja. V bistvu pa ne verjamemo, da bo prišel. Prepustili smo se toku življenja in ne vidimo možnosti, da bi sami krmarili v svojem čolnu. Ne vidimo rešitve. Rešitve so, ampak mi se osredotočamo na težave, kar je narobe. Naša pozornost je usmerjena v strah pred pomanjkanjem in zato nam Vesolje to tudi dostavlja.

Denar je in bo. Nekateri ga bodo imeli, nekateri ne. Dokler bo obstajal denar v takšni obliki, kot ga poznamo, bo tako. Izbira je naša.

Moramo se zavedati, da živimo v materialnem svetu na planetu Zemlja. Sem smo dani zato, da se naučimo obvladati vse, kar je materialno. Le kako smo lahko srečni in zadovoljni, če nimamo strehe nad glavo? Le kako naj najdemo notranji mir in zadovoljstvo, če nimamo plačanih položnic? Kako se naj veselimo poletja, če si v srcu želimo na morje, a si ga ne moremo privoščiti? Za duhovni in osebnostni razvoj je nujno obvladovanje materialnega sveta. Ne moremo narediti duhovnega napredka brez denarja. Ne moremo brezskrbno živeti v pomanjkanju. Kako se bomo izobraževali brez denarja? Se zdravili? Za vse to potrebujemo denar. Le z denarjem lahko ustvarimo okolje, kjer bomo delovali tako, kot moramo, tako kot nam je vsem namenjeno.

Zato se denarja ne smemo bati, saj je nujno potreben, da izpolnimo svoje poslanstvo tukaj v fizičnem, materialnem svetu.

Časi pa so žal taki, da smo se sprijaznili, da so hude razmere in se zato vsak dan bolj odrekamo še tistemu koščku upanja, ki ga še imamo. Ampak denarja je na svetu še vedno dovolj. In resnično je na dosegu roke. Znati ga moramo le pritegniti k sebi in spremeniti moramo svoj odnos do njega. V srcu moramo začutiti, da si ga zaslužimo, odpreti mu moramo pot. Znati ga moramo sprejeti in takrat bodo prišle tudi priložnosti, nove ideje. Denar bo prišel.

Za svoj odnos do denarja torej poglejte v svojo denarnico. Je polna ali prazna?

Preberite več v poglavju Obilje ali pomanjkanje

Izbrani paketi/kristali:

  • ritualni paket: ritual za pridobitev denarja s kristalom
  • paket: tehnika/meditacija za premagovanje strahu pred pomanjkanjem denarja
  • paket: novi začetki
  • kristali: pirit, aventurin, mahovni ahat, karneol …

čarobnost in kristali5 Nasvetov na vaši čarobni poti

  • Najdite svoje poslanstvo. Poslanstvo je veličastna igra življenja, ki vas bo neizmerno veselila in zabavala.
  • Aktivirajte svojo podzavest tako, da boste črpali navdihe in lahko brezskrbno živeli svoje poslanstvo. Razmišljajte samo pozitivno.
  • Uresničujte svoje cilje enega za drugim in si vedno zastavljajte še več, pojdite še višje. Tako boste čudežno rasli v vsej svoji veličini. Vse vam bo uspelo!
  • Uporabljajte magična orodja, krepite svojo notranjo moč, ukvarjajte se s kristali in pomagajte z rituali. Tako boste dobili še več.
  • S hvaležnostjo opazujte in se veselite rezultatov. Uspelo vam je! Le zakaj vam ne bi?