zasaditev-semena
Sejanje semena ali določimo si cilje

Mnogi izmed nas naredijo ob novem letu 1001 obljubo. To niti ni napačno, ampak v bistvu pravilno, saj se tako tudi začnejo vsi veliki začetki, odločitve, če želimo seveda izkoristiti najboljše energije. Tudi ko odpiramo podjetje, ga ne bomo ravno v petek. No, ni pa narobe. Vendar če že upoštevamo vse dejavnike, je zelo dobrodošlo, da preverimo, kdaj posejati seme, da bomo bogato želi. Pri vsem tem je dobro upoštevati tudi astrologijo in postavitev planetov (da ni v času retrogradnosti) in numerologijo ter vibracijo števil. Verjemite, da se veliko uspešnih podjetij tega poslužuje. Torej, ko posejemo seme pravilno, čakamo na žetev. Vmes je najboljše, da ne delamo nič drugega, kot da zalivamo in čakamo.

Pa poglejmo, kako je dostikrat v praksi. Postavimo si cilj, navdušeni, pozitivni in čakamo. Kaj hitro nam začnejo švigati negativne misli, postajamo nestrpni, jezni in še in še. In seveda žetve ni! Kaj smo storili? Posejali smo seme, potem pa, namesto da bi počakali na pridelek, smo nestrpni šli preverjat, kaj se dogaja, in vse odkopali. Na koncu smo vse skupaj vrgli stran, misleč, da iz tega ne bo nič. Zakaj strpno ne počakamo na pridelek? Vesolje nam vedno dostavi želeno, če pravilno delujemo in nam je namenjeno. Ampak to ne pomeni jutri, temveč ko bo energija primerna. To si moramo zapomniti! Zato je potrebno zaupanje! Če podvomimo v želeno, se energija obrne in ne gre več proti cilju. Če pa se ne vmešavamo, energije lahko delajo in tako se tudi pravilno ustvarja.

Razmišljajmo takole. Sami kreiramo svoje življenje in smo sami svoji šefi. Kaj naredi dober šef? Da naloge delavcem, zaupa, pozitivno razmišlja in opazuje. Sčasoma samo preverja rezultate in se lepo smeji. Preprosto, mar ne? Naredimo tako!

Torej če posejemo seme zelo velikega projekta, ga pričakujmo strpno. Večje stvari rabijo več časa. Pustimo  energijam prosto pot, naj opravijo svoje. Mi pa lahko ta čas udobno počivamo v svojem naslonjaču. Zakaj bi se obremenjevali? Svoje smo naredili. Če se preveč ukvarjamo s svojimi mislimi, se bo hitro vmešala kakšna negativna misel in iz tega včasih nastane cela zmeda in dotok energij si tako zapremo.

Izbrani paketi/kristali:

  • paket: novi začetki
  • paket: vizualizacija – čarobnost je v meni
  • paket: korak naprej – realizacija želje po korakih
  • kristali, ki podpirajo vibracije pri realizaciji ciljev: lapis lazuli, tigrovo oko, karneol, dimni kremen

čarobnost in kristali5 Nasvetov na vaši čarobni poti

  • Najdite svoje poslanstvo. Poslanstvo je veličastna igra življenja, ki vas bo neizmerno veselila in zabavala.
  • Aktivirajte svojo podzavest tako, da boste črpali navdihe in lahko brezskrbno živeli svoje poslanstvo. Razmišljajte samo pozitivno.
  • Uresničujte svoje cilje enega za drugim in si vedno zastavljajte še več, pojdite še višje. Tako boste čudežno rasli v vsej svoji veličini. Vse vam bo uspelo!
  • Uporabljajte magična orodja, krepite svojo notranjo moč, ukvarjajte se s kristali in pomagajte z rituali. Tako boste dobili še več.
  • S hvaležnostjo opazujte in se veselite rezultatov. Uspelo vam je! Le zakaj vam ne bi?