delo-na-sebi
...in "težave na naši poti"
...zakaj je "težko"?

Morda ste se sami že nekoč podali na pot, iskali rešitev, morda jo celo našli, pa se je izšlo drugače. Obstali ste nekje na pol poti in rekli, to ni zame. Pretežko je. Ne znam. Ne zmorem. Ali pa celo, ne da se mi!

Delo na sebi je lahko zabava, lahko pa tudi ne. Odvisno, kako se odločite. Za vsako težavo obstaja rešitev. Verjetno ste že slišali, da tudi za vsako bolezen »rožca« raste. Res je. Tudi za vsako bolezen se lahko najde rešitev. Bolezen je v bistvu pokazatelj vašega notranjega ravnovesja. Če ste bolni znotraj, boste slej ko prej tudi zunaj. Svoje počutje lahko vsak dan pogledate v ogledalo. Težave iščite vedno v sebi. Če vaše telo zboli, vam nekaj sporoča. Če vam gre v življenju vse po zlu, vam situacija nekaj sporoča. Ste se vprašali, če morda niste na pravi poti? Se poslušate? Jamrate že in se pritožujete, ampak s tem se ne reši ničesar. Treba je delati. Delati na sebi. Spoznavati in poslušati svoje telo, ko vas opozarja, da potrebuje počitek. Kontrolirati svoje misli in občutke, razmišljanje usmerjati v pravilno smer … Najpomembnejše pa je delovanje od znotraj navzven in ne obratno, kot mnogi delajo. Torej situacije okrog sebe ne smete ponotranjiti in se začeti tako počutiti, kot vidite zunaj sebe, v svoji okolici. Vi niste vaša okolica. V bistvu mora vaša okolica delovati tako, kot vi občutite znotraj sebe. Ko to dosežete, vas zunanje situacije ne bodo več obremenjevale. Slabe novice, nesreče ipd., s katerimi nas mediji vsakodnevno »bombandirajo«, se vas ne bodo več dotaknile. Zato ker boste vedeli, da se vsako sekundo zgodi tudi nekaj čarobnega, lepega in veličastnega. Pokažite torej, kdo ste, pojdite navzven.

Vse se pa začne z majhnimi koraki. Ne morete narediti čarobnega preskoka na drugo stran prepada. Treba je najti pot. Treba je vztrajati in zaupati in vse, kar na tej poti srečate in spoznate, je samo zato, da boste prišli tja, kamor morate priti.

Naj se vam noben, še tako majhen korak, ne zdi ničvreden. Vso energijo, ki jo nalagate, že ko samo iščete rešitve, tudi ko to berete, se že pozitivno nalaga na račun vaše rešitve. Že same priprave, da boste nekaj rešili, kako boste rešili, branje knjig, razmišljanje v tej smeri, vse to so priprave. Verjetno je veliko vas, ki že delate na sebi, pa se sploh ne zavedate, ker v praksi »nimate«, v bistvu »imate«, pa jih ne vidite, rezultatov. Tako se vedno začne. Potem pa se začne pot navzgor. Strmo navzgor. Vedno višje kot boste, tem lepši bo razgled. Nagrada pa ne bo povišica, 13. plača ali pa regres. Tega se ne da izplačati. Nagrada bo žarela okrog vas, ker boste sijali kot sončki, v popolnem ravnovesju, povezani s svojim bistvom. To bo nagrada, priznanje samemu sebi, da zmorete! In da hočete še več.

A brez dela in volje žal ne bo šlo. Saj veste, brez muje se še čevelj ne obuje.

Privoščite si zato pakete. Izdelala sem jih na podlagi lastnih izkušenj. Ne bo vam treba preizkusiti 10 stvari, da bi našli 1 pravo. To sem za vas naredila sama. Vzemite to pot okrog prepada, kot priložnost, kjer se vam nenadoma pridruži nekdo, ki vas en košček poti odpelje, da vam ne bo treba peš. Privoščite si čarobne bližnjice, ampak se zavedajte, da boste hoditi morali vedno sami. Zato bodite ponosni na vsak korak. Na čisto vsak korak. Sreča je v majhnih stvareh!

Izbrani paketi/kristali:

  • paket: čarobni trenutki, ki bo umiril vaš um in vam pomagal, da se povežete s svojim bistvom
  • paket: meditacija za odpiranje čaker
  • kristali za prebuditev kreativnosti: karneol, fluorit

čarobnost in kristali5 Nasvetov na vaši čarobni poti

  • Najdite svoje poslanstvo. Poslanstvo je veličastna igra življenja, ki vas bo neizmerno veselila in zabavala.
  • Aktivirajte svojo podzavest tako, da boste črpali navdihe in lahko brezskrbno živeli svoje poslanstvo. Razmišljajte samo pozitivno.
  • Uresničujte svoje cilje enega za drugim in si vedno zastavljajte še več, pojdite še višje. Tako boste čudežno rasli v vsej svoji veličini. Vse vam bo uspelo!
  • Uporabljajte magična orodja, krepite svojo notranjo moč, ukvarjajte se s kristali in pomagajte z rituali. Tako boste dobili še več.
  • S hvaležnostjo opazujte in se veselite rezultatov. Uspelo vam je! Le zakaj vam ne bi?