crni-kianit

Črni kianit je izjemen kristal meditacije. Z njim se lahko povežemo z duhovnimi vodniki in potujemo po drugih dimenzijah. Pomaga nam tudi, da se spomnimo svojih sanj. Stimulira nadčutne sposobnosti in intuicijo. Odpravlja vse vrste blokad, negativna prepričanja, jezo, stres in frustracije. Povezuje nas z višjimi vibracijami in nam tako pomaga razumeti našo vlogo v življenju, da se nehamo izgovarjati na svojo karmo.

Odpira grleno čakro in vse težave povezane z grlom kot so rak grla, glasilke, glas. V tem primeru ga je najboljše postaviti direktno na vrat. Znižuje krvni pritisk in pomaga pri izgubi kilogramov. Pomaga pri koncentraciji in možganskih poškodbah. Pomaga tudi mongoloidnim osebam. Je eden izmed tistih kristalov, ki v sebi ne zadržujejo negativne energije, zato ga ni potrebno čistiti.

 

  • Čakra: KORENSKA

Slike kristalov so simbolične, saj je vsak kristal unikaten in zato drugačen.

Če iskanega kristala ni v ponudbi, se ga lahko dobi po predhodnem naročilu.

 

čarobnost in kristali5 Nasvetov na vaši čarobni poti

  • Najdite svoje poslanstvo. Poslanstvo je veličastna igra življenja, ki vas bo neizmerno veselila in zabavala.
  • Aktivirajte svojo podzavest tako, da boste črpali navdihe in lahko brezskrbno živeli svoje poslanstvo. Razmišljajte samo pozitivno.
  • Uresničujte svoje cilje enega za drugim in si vedno zastavljajte še več, pojdite še višje. Tako boste čudežno rasli v vsej svoji veličini. Vse vam bo uspelo!
  • Uporabljajte magična orodja, krepite svojo notranjo moč, ukvarjajte se s kristali in pomagajte z rituali. Tako boste dobili še več.
  • S hvaležnostjo opazujte in se veselite rezultatov. Uspelo vam je! Le zakaj vam ne bi?