citrin

Citrin je kamen uspeha in obilja. Pravijo mu tudi kamen trgovcev. Še posebej je priporočljiv pri novo ustanovljenih podjetjih in pri novo začetih poslih. Pomaga najti dobavitelje, kupce, poslovne partnerje in izboljšuje prodaje. Uči nas materialnega uspeha in vzpona. V naše življenje privablja obilje in nam ga pomaga tudi obdržati. Nekateri trgovci ga imajo v svoji blagajni. Dober je tudi za programiranje.

Pomaga pri razrešitvi problemov, povezanih z denarjem, kot so tožbe, pravdni spori, dediščine, idr.

Citrin je eden izmed kristalov, ki negativno energijo razbija in je ne vleče nase, zato ga ni potrebno čistiti. Drži se ga sloves, da je generator in izreden čistilec. Je tudi močan zaščitni kamen, ki ščiti avro.

Uporablja se tudi pri odpravljanju depresij, strahu in samomorilskih nagnjenj. Prinaša novo upanje, optimizem in v nas prebuja veselje ter srečo. Polni nas z energijo in prinaša notranji mir.

V obliki eliksirja ugodno vpliva na prebavo, pomaga pri hujšanju in odpravlja celulit. Pomaga pri težavah s kožo in lajša težave s sklepi.

Primeren je tudi za otroke, saj pomaga pri učenju.

Nekateri mu pravijo tudi kamen razcveta.

  • Element: OGENJ
  • Čakra: SOLARNI PLEKSUS

Slike kristalov so simbolične, saj je vsak kristal unikaten in zato drugačen.

Če iskanega kristala ni v ponudbi, se ga lahko dobi po predhodnem naročilu.

 

čarobnost in kristali5 Nasvetov na vaši čarobni poti

  • Najdite svoje poslanstvo. Poslanstvo je veličastna igra življenja, ki vas bo neizmerno veselila in zabavala.
  • Aktivirajte svojo podzavest tako, da boste črpali navdihe in lahko brezskrbno živeli svoje poslanstvo. Razmišljajte samo pozitivno.
  • Uresničujte svoje cilje enega za drugim in si vedno zastavljajte še več, pojdite še višje. Tako boste čudežno rasli v vsej svoji veličini. Vse vam bo uspelo!
  • Uporabljajte magična orodja, krepite svojo notranjo moč, ukvarjajte se s kristali in pomagajte z rituali. Tako boste dobili še več.
  • S hvaležnostjo opazujte in se veselite rezultatov. Uspelo vam je! Le zakaj vam ne bi?