Info@carobni-dih.si

Mobi: 031 352 169

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

poslanstvoIskanje poslanstva / življenjskega namena

Vsak se je verjetno že kdaj vprašal, kaj je smisel mojega življenja, kaj je moje poslanstvo. Ampak to je pogosto tudi vse. Samo ujeli ste se v vprašanje. Zakaj pa potem ne greste do konca in ne raziščete tega skrivnostnega sveta poslanstva, ki je naložen čisto vsakemu na tem našem planetu? In ne le ljudem. Tudi naravi, živalim, kristalom, vsemu. Vse, kar živi in biva, ima svoj utrip in svoj namen, zato da bi na svetu vladala harmonija in ljubezen. Vse to je ustvarjeno za nas, da bi živeli v sreči, obilju in se neskončno veselili. Vendar pa mora pri tem vsak sodelovati. Sedaj, ko se na Zemljo zlivajo čistejše energije, se nekatere duše odpirajo kot rožice. Verjetno ste opazili koga v svoji okolici, ki se je kar čudežno razživel in začel živeti srečno in izpopolnjeno življenje. Našel je čarobnost. Zato, če želite ugotoviti svoje poslanstvo, se čim več družite z ljudmi, ki višajo vibracije. Imejte čim več stika s pozitivno naravnanimi ljudmi, saj boste tako tudi sami začeli razmišljati bolj pozitivno. In ne boste gledali na svet samo s fizičnimi očmi, ampak ga boste čutili s svojim srcem. Mogoče v pomoč le en stavek, da se vprašate:»Kaj je tisto, kar bi jaz počel/a s srcem?«

Opazujte se torej, vendar ne izsiljujte odgovora. Odgovor boste dobili mogoče kot preblisk, preko intuicije, morate le gledati in poslušati. Glejte znake. Ko bo prišel vaš čas bo prišel tudi odgovor.

Naj vam bo vodilo tole. Vedno se osredotočajte na svoje srce. Delajte iz srca. Um naj vam pri tem samo pomaga uresničiti vizijo.

Ko boste enkrat šli po poti vašega poslanstva, boste imeli vso podporo »nevidnih« energij. Vse se bo začelo odvijati z neznansko lahkoto, našli boste tudi čas in vse kar je potrebno za uresničitev vašega poslanstva. Ne razmišljajte torej preveč o tem, zakaj se ne da, ampak zakaj bi lahko šlo. Verjemite, ko se boste prijeli za čarobno vrv, ki vas bo vlekla čedalje bolj proti srcu, ne boste več razmišljali o tem, da je težko. Kajti resnično vam ne bo treba početi ničesar, naredili boste pa vse.

Poslanstvo je povezano tudi s služenjem. Ljudem, naravi, živalim. Ker tu smo, da živimo v sožitju in da si pomagamo. Dostikrat je povezano s tem, kaj ste že počeli v prejšnjih življenjih. Nekaj, kar imate v sebi, kar že znate in kar vedno znova nosite s sabo. Zato se tega morate samo spomniti. Iščite pri sebi predvsem ustvarjalni in kreativni del. Poslanstvo se lahko tako odvije tudi čez noč. Ko se boste enkrat spomnili, boste neskončno hvaležni in radostni in vaša pot se bo začela hitro odvijati. Res čarobno!

Zato prispevajte vaš košček za boljši svet, če seveda tega še ne delate. Pozabite pa, da je mogoče vaše poslanstvo, da ne delate nič. To ni možno. Vaša duša si tega zagotovo ni izbrala. To si želi le vaš ego. Pa še nekaj vam razkrijem. Če že imate delo, ki ga opravljate s srcem, brez napora in z veliko ljubeznijo, je to zagotovo vaša pot. In samo to je važno!

Predlagamo (tehnike / kristali)

KAMEN MESECA (September - Oktober) ~30off 2

HRIZOKOLA

Hrizokola če potrebujete večjo življenjsko preobrazbo je Hrizokola pravi kamen saj boste dobili navdih in potrebno podporo za novi začetek.

h line

CENA s popustom ~9,80€

h line

kamen meseca hrizokola

zelolepo1

zelolepo2

zelolepo3

Informiran kristal kamena strela v torbici blagovne znamke Zelolepo

Z Editto Zelolepo, priznano slovensko oblikovalko ter lastnico blagovne znamke Zelolepo (Atelje Zelolepo) sva združile moči, ideje in znanje ter ustvarile za vas podporo za prihodnje leto 2019 v obliki Informiranega kristala kamene strele v skrbno izbranem spektru barv usnjenih torbic. Izdelana je izpod Edittinih rok, ki je skozi svojo srčnost prispevala čarobne energije in dodala edinstven pečat. Torbica izdelana pod njeno blagovno znamko Zelolepo ima posebno funkcijo, saj skrbi za prevodnost energij, hkrati pa ščiti kamen pred poškodbami in drugimi vplivi. Vsaka barva ima tudi svoj edinstven pomen za kristal. Kamena strela kot taka  vpliva na vse čakre, zato skozi različne barve torbic z lahkoto sprejema in prevaja energijo ustrezni čakri. Barvo si lahko izberete intuitivno, vsak kristal pa nosi v sebi informacijo in služi za podporo, napredek in nove začetke v l. 2019.  Hkrati skrbi za zaščito in obilje na vseh področjih (zdravje, ljubezen, finance, osebni in poslovni uspeh). Programiran kristal nudi ob pravilni skrbi in čiščenju trajno podporo.

ZELOLEPO zaloga je omejena!

h line

CENA ~80€

h line

osebno informiran kristal x

OSEBNO INFORMIRAN KRISTAL

Čarobni zapis v vašem kristalu

Kristal za vas programiram s točno določeno informacijo za področje kjer želite podporo. Osebno informiran kristal je namenjen samo vam in se programira izključno za vas. Ni prenosljiv. Ob pravilni skrbi in čiščenju nudi trajno podporo.

 • za vašo osebno podporo
 • za zaščito
 • za obilje na vseh področjih (ljubezen, zdravje, finance, uspeh)

CENA ~100€

Za več informacij glede programiranja kristalov
izpolnite kontaktni obrazec.

Čarobnica - Čarobni Dih

Blog - Lilijana Domajnko
Čarobnica je čarobni kotiček kjer se zbiramo slovenski ustvarjalci, svetovalci, terapevti v duhu in z namenom širjenja čarobnosti življenja. Vabim te, da se nam pridružiš in predstaviš s svojimi čarobnimi izdelki, storitvami, z vsem kar pač počneš, da ustvarjaš in širiš čarobno energijo. Sporoči mi, če si želiš biti del naše čarobne ekipe. Srčno te pričakujemo. Pišite na info@carobni-dih.si
Čarobnica

Č asa je neskončno veliko,
A včasih nimamo niti sekunde.
R esnica je vedno pred nami, le
O či so prevečkrat zaprte.
B odimo luč.
N eskončna svetloba.
I n razodelo se nam bo Vesolje, ker

D an je lahko svetel
I n lahko je tudi temen; če
H očemo živeti neizmerno srečo, moramo slediti srcu!

Naj bo vaše potovanje čarobno!

Čarobni Dih

carobni mosnjicek

Čarobni mošnjiček

Vsebuje 8 kristalov in posebna sporočila!

Kristal izberemo intuitivno iz mošnjička, ter preberemo sporočilo in ključni nasvet za tisti dan. kristali v mošnjičku so: Unakit, Angelit, Ametrin, Karneol Ahat, Kamena strela, Sodalit, Roževec, Tigrovo oko.

CENA ~55€

osebna analiza

Osebna analiza

Odkrij samega sebe!

Na podlagi veše osebne analize je možno vzroke za vrsto težav s katerimi se spopadate. Prav tako je iz analize razvidno, kako si lahko izboljšate življenje na katerem koli področju.

CENA ~80€

carobni dih sveti les

Sveti les

(Palo Santo) - naravni les

Je aromatično kadilo, ki se že stoletja uporablja kot duhovno sredstvo za čiščenje. Odličen je za čiščenje kristalov, z njim pa lahko čistite (prekadite) tudi prostor in ga obenem še prijetno odišavite.

CENA ~5€

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
 • Določi si jasen cilj.
 • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
 • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
 • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
 • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.
Spletna stran carobni-dih.si uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje.
Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.
Več informacij Strinjam se Ne strinjam se