Info@carobni-dih.si

Mobi: 031 352 169

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Čarobni Dih je spletna stran, ki vam bo vzela dih na čaroben način. Dandanes se čarobnosti življenja premalo zavedamo. Tempo življenja je takšen, da nam dostikrat ne dopušča, da bi pluli v sožitju s tokom življenja, ampak se ravnamo po pravilih, ki nam jih postavljajo drugi. Nase in na svoje potrebe pa mnogokrat pozabimo. Izgovori, kot so nimam časa, ne morem, ne znam, so prevečkrat na dnevnem redu. Želim vam približati čas brezskrbnosti in novih priložnosti. Poglobitev vase. Čas za razmislek. Kdo sem? Kaj delam tukaj? Vsakemu, ki si želi pozitivne spremembe, pa dati pogum in vero, da je marsikaj mogoče.

V vaše življenje hočem vdihniti čarobnost in vas popeljati v čarobni svet kristalov.

Ne morem nikomur obljubiti čudežnega preobrata, ampak če že berete te vrstice, ste delno že na poti. Potujete, mogoče še ne veste, kam, in če se boste še vrnili, se le vprašajte, zakaj. Včasih pot do cilja ni tako hitra, kot bi si želeli, ampak po korakih, z voljo in če smo le pozorni na drobne stvari in si dovolimo poslušati svoj notranji glas, bomo zagotovo prispeli, kamor smo namenjeni.

d line

Ključni v moji zgodbi so kristali, ki pa so le košček celotne zgodbe. Prevzeli so me s svojo skrivnostno, neprecenljivo energijo. Čisto vsak na svoj način. Če pa jim dodamo še kanček svoje domišljije in uporabimo notranjo moč, lahko dosežemo tudi tisto, kar se nam ne zdi mogoče. Želim, da vam bodo kristali v pomoč v kakršnikoli situaciji ali na razpotju v življenju. Vendar pa spletna stran ni namenjena temu, da bi si kupili kristal in čakali, da nam bo čudežno rešil vse težave, mi pa bi ostali isti. Če si želimo v življenju sprememb, je nujno začeti pri sebi. Vprašati se moramo, kakšno je naše razmišljanje, kako obvladujemo svoja čustva. Ali se v nas skriva zamera, sovraštvo, ljubosumnost, nevoščljivost? Ali se ukvarjamo s sabo ali pa raje z drugimi? Veliko je tega, kar nas obremenjuje. Kristali nam lahko pri tem pomagajo. S svojo pozitivno naravnanostjo se bo naše življenje začelo spreminjati in po zakonih, ki veljajo, bomo v svoje življenje privlačili situacije in dogodke, ki nam prinesejo veselje, srečo in ljubezen. Kristali nam pri tem lahko služijo kot ojačevalec, saj skrajšajo pot do naših srčnih želja.

d line

Stopimo torej iz nižjih dimenzij, kjer vladajo jeza, strah, revščina, trpljenje. To je svet iluzij, ki nam krade ustvarjalno moč. Dokler bomo sprejemali samo tisto, kar lahko vidimo, tipamo in dokažemo, bomo živeli zgolj fizični svet. To je kot da bi živeli v prostoru z zagrnjenimi zavesami, ne vedoč, da za njimi obstaja nekaj več. Odgrnimo zavese in na veliko odprimo okna. Tam se življenje komaj prične. Ne omejujmo se v času in prostoru. Sprejmimo vse možnosti, ki nam nudijo čarobnost, in tako tudi pričnimo živeti. Če bomo stopili iz teh okvirjev, bomo spoznali neskončnost, kjer ni preteklosti in ne prihodnosti, ne časa in ne prostora, ampak samo čudoviti in čarobni današnji dan. Podarimo si ga že danes. Želim vam prijetno potovanje po spletni strani, ki je nastala na podlagi mnogih spoznanj in osebnih izkušenj ter seveda želje, da tudi sama odprem okno v svet. Delo na sebi mi je prineslo neizmerno radost, predvsem pa mnogo odgovorov in čarobnih rešitev. Te ponujam tudi vam in vam želim, da tudi vi odkrijete svetlobo in ljubezen ter predvsem resnico.

Zato se spoznajte s kristali!

KAMEN MESECA (September - Oktober) ~30off 2

HRIZOKOLA

Hrizokola če potrebujete večjo življenjsko preobrazbo je Hrizokola pravi kamen saj boste dobili navdih in potrebno podporo za novi začetek.

h line

CENA s popustom ~9,80€

h line

kamen meseca hrizokola

zelolepo1

zelolepo2

zelolepo3

Informiran kristal kamena strela v torbici blagovne znamke Zelolepo

Z Editto Zelolepo, priznano slovensko oblikovalko ter lastnico blagovne znamke Zelolepo (Atelje Zelolepo) sva združile moči, ideje in znanje ter ustvarile za vas podporo za prihodnje leto 2019 v obliki Informiranega kristala kamene strele v skrbno izbranem spektru barv usnjenih torbic. Izdelana je izpod Edittinih rok, ki je skozi svojo srčnost prispevala čarobne energije in dodala edinstven pečat. Torbica izdelana pod njeno blagovno znamko Zelolepo ima posebno funkcijo, saj skrbi za prevodnost energij, hkrati pa ščiti kamen pred poškodbami in drugimi vplivi. Vsaka barva ima tudi svoj edinstven pomen za kristal. Kamena strela kot taka  vpliva na vse čakre, zato skozi različne barve torbic z lahkoto sprejema in prevaja energijo ustrezni čakri. Barvo si lahko izberete intuitivno, vsak kristal pa nosi v sebi informacijo in služi za podporo, napredek in nove začetke v l. 2019.  Hkrati skrbi za zaščito in obilje na vseh področjih (zdravje, ljubezen, finance, osebni in poslovni uspeh). Programiran kristal nudi ob pravilni skrbi in čiščenju trajno podporo.

ZELOLEPO zaloga je omejena!

h line

CENA ~80€

h line

osebno informiran kristal x

OSEBNO INFORMIRAN KRISTAL

Čarobni zapis v vašem kristalu

Kristal za vas programiram s točno določeno informacijo za področje kjer želite podporo. Osebno informiran kristal je namenjen samo vam in se programira izključno za vas. Ni prenosljiv. Ob pravilni skrbi in čiščenju nudi trajno podporo.

 • za vašo osebno podporo
 • za zaščito
 • za obilje na vseh področjih (ljubezen, zdravje, finance, uspeh)

CENA ~100€

Za več informacij glede programiranja kristalov
izpolnite kontaktni obrazec.

Čarobnica - Čarobni Dih

Blog - Lilijana Domajnko
Čarobnica je čarobni kotiček kjer se zbiramo slovenski ustvarjalci, svetovalci, terapevti v duhu in z namenom širjenja čarobnosti življenja. Vabim te, da se nam pridružiš in predstaviš s svojimi čarobnimi izdelki, storitvami, z vsem kar pač počneš, da ustvarjaš in širiš čarobno energijo. Sporoči mi, če si želiš biti del naše čarobne ekipe. Srčno te pričakujemo. Pišite na info@carobni-dih.si
Čarobnica

Č asa je neskončno veliko,
A včasih nimamo niti sekunde.
R esnica je vedno pred nami, le
O či so prevečkrat zaprte.
B odimo luč.
N eskončna svetloba.
I n razodelo se nam bo Vesolje, ker

D an je lahko svetel
I n lahko je tudi temen; če
H očemo živeti neizmerno srečo, moramo slediti srcu!

Naj bo vaše potovanje čarobno!

Čarobni Dih

carobni mosnjicek

Čarobni mošnjiček

Vsebuje 8 kristalov in posebna sporočila!

Kristal izberemo intuitivno iz mošnjička, ter preberemo sporočilo in ključni nasvet za tisti dan. kristali v mošnjičku so: Unakit, Angelit, Ametrin, Karneol Ahat, Kamena strela, Sodalit, Roževec, Tigrovo oko.

CENA ~55€

osebna analiza

Osebna analiza

Odkrij samega sebe!

Na podlagi veše osebne analize je možno vzroke za vrsto težav s katerimi se spopadate. Prav tako je iz analize razvidno, kako si lahko izboljšate življenje na katerem koli področju.

CENA ~80€

carobni dih sveti les

Sveti les

(Palo Santo) - naravni les

Je aromatično kadilo, ki se že stoletja uporablja kot duhovno sredstvo za čiščenje. Odličen je za čiščenje kristalov, z njim pa lahko čistite (prekadite) tudi prostor in ga obenem še prijetno odišavite.

CENA ~5€

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
 • Določi si jasen cilj.
 • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
 • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
 • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
 • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.
Spletna stran carobni-dih.si uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje.
Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.
Več informacij Strinjam se Ne strinjam se