samorogi
Samorogi so bitja svetlobe in ljubezni. Pripadajo angelskemu kraljestvu. Tako kot ima vsak angela varuha, ima vsak svojega samoroga. To so vstali beli konji. Če angeli izpolnjujejo srčne želje, vam samorogi pomagajo uresničiti želje vaše duše. Ko se boste odločili, da želite služiti drugim in jim pomagati, vam bodo zagotovo pomagali uresničiti vaše poslanstvo.

Samorogi imajo izredno močno in zdravilno energijo. Če se z njim povežete, bodo morali znižati svojo energijo do te mere, da jo boste lahko prejeli. A ne bojte se. Nikoli se vam ne bodo približali tako zelo, da bi vam lahko škodili. Zdravilna energija se nahaja v njihovem rogu, ki je dejansko nekakšen podaljšek tretjega očesa. Zato je rogovje še v današnjih časih tako cenjeno, saj jih povezuje ravno ta zdravilna moč.

S samorogi se najlažje povežete na 7. dimenziji. Če čutite, da vas spremljajo, jih kar pokličite za pomoč. Enako kot angeli nimajo svobodne volje, zato se v vaše življenje ne vmešavajo, temveč strpno čakajo, da jih pokličete.

Samorogi vas lahko v sanjah odpeljejo na potovanje, kjer boste črpali modrost in se učili. Ker ponoči, v sanjah, živimo svoje duhovno življenje, ga le izkoristite. Zjutraj se boste prebudili z navdihom, ki ga boste potrebovali.

Samorog pa se vam bo približal le, če vibrirate na višjih frekvencah. Če ste še vedno ujeti v nižje vibracije in živite samo v fizičnem svetu, bodo težko prišli do vas. Če živite v strahu, sovraštvu, pohlepu, se ženete za denarjem, samo zaradi statusa moči, vsepovsod vidite samo trpljenje in težave, se z muko prebijate skozi vsakdan, potem podpirate nižje vibracije in samorog ne bo mogel do vas, ker mu s tem zapirate pot. Samoroge tudi odbija jeza, zato jih ne kličite v jezi! Tudi če živite v strahu, so vaše vibracije tako nizke, da vam samorog ne more pomagati, tudi če bi želel. Njegova energija je preveč čista, zato se vam ne more približati. Morate se umiriti, predvsem svoj um, in zaupati. Tu pomaga meditacija. Ker so samorogove energije izredno močne in čiste, so zato tudi veliki zdravitelji. Začnite uporabljati svoje notranje čute, splača se potruditi in se zliti s svojim pravim bistvom, saj ko vas bo samorog enkrat našel, boste neizmerno hvaležni in srečni. Ko se boste začeli povezovati z njimi, vas bodo sčasoma nagovarjali že sami. Sploh ko bo prišel čas za vaše delo. Samorogi očiščujejo in v vas budijo vaš izvor – vašo iskro. Začnite živeti svojo pravljico. Samorogi vam bodo pomagali. Čarobno!

čarobnost in kristali5 Nasvetov na vaši čarobni poti

  • Najdite svoje poslanstvo. Poslanstvo je veličastna igra življenja, ki vas bo neizmerno veselila in zabavala.
  • Aktivirajte svojo podzavest tako, da boste črpali navdihe in lahko brezskrbno živeli svoje poslanstvo. Razmišljajte samo pozitivno.
  • Uresničujte svoje cilje enega za drugim in si vedno zastavljajte še več, pojdite še višje. Tako boste čudežno rasli v vsej svoji veličini. Vse vam bo uspelo!
  • Uporabljajte magična orodja, krepite svojo notranjo moč, ukvarjajte se s kristali in pomagajte z rituali. Tako boste dobili še več.
  • S hvaležnostjo opazujte in se veselite rezultatov. Uspelo vam je! Le zakaj vam ne bi?