fbpx

Info@carobni-dih.si

Mobi: 031 352 169

kreativna vizualizacijaMoč misli je danes poznana že mnogim. Mnogi se že poslužujejo teh moči tako, da usmerjajo svoje razmišljanje tako, kot bi želeli, da se jim stvari dogodijo. Nekateri delajo to zavedno, drugi nezavedno. S tem si je možno kreirati življenje po naši lastni volji! Pa vendar še marsikdo reče: »Prelepo se sliši, da bi bilo res.« Ali pa obratno. Da ni tako enostavno. Vendar dejstvo je, da vsi ti zakoni veljajo, če se jih mi zavedamo ali ne. Če se nam zdi preprosto ali pa pretežko. Če vanje verjamemo ali ne. To sploh ni pomembno. V svoje življenje bomo privabljali tisto, čemur bomo posvečali pozornost. Da misli usmerjamo pravilno, v pravo smer, pa moramo biti zelo »modri« in tudi kreativni. Ni dovolj, da si nekaj zamislimo in pričakujemo takojšnjo realizacijo. Tu se pokažejo naše, tudi duhovne vrednote: vztrajnost, notranja moč, potrpežljivost, natančnost, osredotočenost, kreativnost itd.

Same vizualizacije ne bodo delovale, če hkrati ne bomo delovali tudi sami. Treba je znati sprejeti v svoje življenje tisto, kar smo z vizualizacijami pritegnili, torej različne priložnosti, nove ljudi, okoliščine, ideje. Za realizacijo je vedno potrebna akcija in delovanje. Ampak zaradi tega ni potrebno, da si razbijamo glavo. Dovolj je, da odpremo oči in delamo korake. Do cilja bomo zagotovo prišli.

Znano je, da veliko slavnih športnikov vizualizacije uvršča med svoja dnevna opravila in jih vključuje v svoj stil življenja. Zakaj jih ne bi tudi mi? So učinkovito orodje na naši čarobni poti.

Predlagamo (tehnike / kristali)

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
  • Določi si jasen cilj.
  • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
  • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
  • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
  • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.