fbpx

Info@carobni-dih.si

Viber: 031 352 169

poslanstvoIskanje poslanstva / življenjskega namena

Vsak se je verjetno že kdaj vprašal, kaj je smisel mojega življenja, kaj je moje poslanstvo. Ampak to je pogosto tudi vse. Samo ujeli ste se v vprašanje. Zakaj pa potem ne greste do konca in ne raziščete tega skrivnostnega sveta poslanstva, ki je naložen čisto vsakemu na tem našem planetu? In ne le ljudem. Tudi naravi, živalim, kristalom, vsemu. Vse, kar živi in biva, ima svoj utrip in svoj namen, zato da bi na svetu vladala harmonija in ljubezen. Vse to je ustvarjeno za nas, da bi živeli v sreči, obilju in se neskončno veselili. Vendar pa mora pri tem vsak sodelovati. Sedaj, ko se na Zemljo zlivajo čistejše energije, se nekatere duše odpirajo kot rožice. Verjetno ste opazili koga v svoji okolici, ki se je kar čudežno razživel in začel živeti srečno in izpopolnjeno življenje. Našel je čarobnost. Zato, če želite ugotoviti svoje poslanstvo, se čim več družite z ljudmi, ki višajo vibracije. Imejte čim več stika s pozitivno naravnanimi ljudmi, saj boste tako tudi sami začeli razmišljati bolj pozitivno. In ne boste gledali na svet samo s fizičnimi očmi, ampak ga boste čutili s svojim srcem. Mogoče v pomoč le en stavek, da se vprašate:»Kaj je tisto, kar bi jaz počel/a s srcem?«

Opazujte se torej, vendar ne izsiljujte odgovora. Odgovor boste dobili mogoče kot preblisk, preko intuicije, morate le gledati in poslušati. Glejte znake. Ko bo prišel vaš čas bo prišel tudi odgovor.

Naj vam bo vodilo tole. Vedno se osredotočajte na svoje srce. Delajte iz srca. Um naj vam pri tem samo pomaga uresničiti vizijo.

Ko boste enkrat šli po poti vašega poslanstva, boste imeli vso podporo »nevidnih« energij. Vse se bo začelo odvijati z neznansko lahkoto, našli boste tudi čas in vse kar je potrebno za uresničitev vašega poslanstva. Ne razmišljajte torej preveč o tem, zakaj se ne da, ampak zakaj bi lahko šlo. Verjemite, ko se boste prijeli za čarobno vrv, ki vas bo vlekla čedalje bolj proti srcu, ne boste več razmišljali o tem, da je težko. Kajti resnično vam ne bo treba početi ničesar, naredili boste pa vse.

Poslanstvo je povezano tudi s služenjem. Ljudem, naravi, živalim. Ker tu smo, da živimo v sožitju in da si pomagamo. Dostikrat je povezano s tem, kaj ste že počeli v prejšnjih življenjih. Nekaj, kar imate v sebi, kar že znate in kar vedno znova nosite s sabo. Zato se tega morate samo spomniti. Iščite pri sebi predvsem ustvarjalni in kreativni del. Poslanstvo se lahko tako odvije tudi čez noč. Ko se boste enkrat spomnili, boste neskončno hvaležni in radostni in vaša pot se bo začela hitro odvijati. Res čarobno!

Zato prispevajte vaš košček za boljši svet, če seveda tega še ne delate. Pozabite pa, da je mogoče vaše poslanstvo, da ne delate nič. To ni možno. Vaša duša si tega zagotovo ni izbrala. To si želi le vaš ego. Pa še nekaj vam razkrijem. Če že imate delo, ki ga opravljate s srcem, brez napora in z veliko ljubeznijo, je to zagotovo vaša pot. In samo to je važno!

Predlagamo (tehnike / kristali)

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
  • Določi si jasen cilj.
  • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
  • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
  • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
  • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.