fbpx

Info@carobni-dih.si

Viber: 031 352 169

srecaUsoda, naključje ali sreča?

V življenju ni naključij! Ne obstaja nič takega kot »imeti srečo«. Vedno smo ob pravem času na pravem mestu, tudi če se nam ne zdi tako. Če smo le pozorni, dobimo natančen vpogled v to, kako se vsaka stvar v našem življenju odvije z določenim razlogom. Tako kot mora biti. Vse je popolno. Vendar v trenutku, ko se nam zgodi kaj slabega, ne moremo tako razmišljati. Vendar je vse, tako slabo kot dobro, v našem življenju z določenim namenom. Vse je priložnost za učenje in za našo osebnostno rast. Kako naj vemo, kako je okusiti srečo, če v življenju nikoli ne bi spoznali razočaranja? Zdravje bomo resnično cenili le, če bomo zboleli.

Če berete te vrstice, vedite, da vam je namenjeno, da se ob tem zamislite. Da se »ustavite«. Ne spreglejte drobnih sporočil. Ne spreglejte čarobnosti življenja in ne hitite. Za trenutek se res »ustavite«, razmislite in vdihnite. Začutite svojo moč, saj so vam na razpolago orodja, s katerimi si lahko sami ustvarite svojo usodo.

Predlagamo (kristali)

d line

Moj čarobni svet

Ustvarite si svoj čarobni svet, svoje skrito mesto, ki bo samo vaše. Zadržite zase svoje cilje in rezultate, do katerih boste prišli. Moder človek nikoli ne izda vseh skrivnosti. Zaveda se, da sam kreira svoje življenje in temu sledi z vsem srcem. Ne rabi grdih in nevoščljivih pogledov, obrekovanj in negativnih misli. Zato samo tiho uživa v sadovih svojih del. Ustvarite si svoj tempelj, kjer se boste počutili varno, kjer se boste polnili s pozitivno energijo, kjer boste ustvarjali svoje življenje.

Predlagamo (tehnike / kristali)

  • TEHNIKA: ritual za zaščito predmetov
  • KRISTAL: jet

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
  • Določi si jasen cilj.
  • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
  • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
  • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
  • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.