fbpx

Info@carobni-dih.si

Mobi: 031 352 169

sanjeČe imamo lepe, doživete sanje, lahko živimo namesto »100 let« kar »200 let«. Ker sanje izkoristimo. S sanjami si lahko tudi sami kreiramo, kam bomo v sanjah šli, kaj bomo sanjali, kaj bomo počeli, katere rešitve bomo našli. Da bi se tega lahko posluževali, se moramo obrniti na našo notranjo moč in se sanjanja tudi naučiti. S posebnimi tehnikami je to mogoče. Pomembno pa je seveda, da se v vsakem trenutku zavedamo svoje prisotnosti tukaj in sedaj, hkrati pa razumemo, da lahko v sanjah duša zapusti snovno telo in gre v druge dimenzije, potuje po astralnem svetu. Ker če tega ne razumemo, lahko hitro zgubimo »tla pod nogami«. Bodimo torej istočasno prizemljeni. Z vajami, potrpežljivostjo in sposobnostjo pa se seveda vse to lahko doseže.

Drugače pa nam sanje vedno nekaj sporočajo. Preprečijo nam lahko najhujše nesreče, če jih le prav razumemo. Ravno tako pa nas opozorijo na ugodne priložnosti, katere je treba nemudoma izkoristiti, sicer gredo mimo nas. Ne pozabimo, da je bilo v sanjah odkritih veliko izumov in teorij. Albert Einstein je teorijo relativnosti odkril ravno v sanjah.

Da se boste lažje spomnili svojih sanj, si pri postelji postavite vijolični ametist. Za prizemljenost pa bodo poskrbeli vsi kristali, ki pripadajo korenski čakri. Ne pozabite na list papirja in svinčnik poleg postelje. S tem se boste zavestno pripravili na to, da se svojih sanj želite spomniti.

Predlagamo (kristali)

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
  • Določi si jasen cilj.
  • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
  • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
  • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
  • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.