fbpx

Info@carobni-dih.si

Viber: 031 352 169

otroci sanjeOtroci nas lahko veliko naučijo. Zlahka se prepustijo domišljiji, imajo najrazličnejše zamisli in sanje ter predvsem visoke cilje. Če jih omejimo v otroštvu, se bodo vse tisto, kar že znajo, morali učiti še enkrat, in sicer verjeti v svoje sanje, zaupati in občutiti.

Zato jim le pustimo velike sanje. Naj se prepustijo domišljiji. To so njihove kreacije, ki ustvarjajo. Tako kot mi lahko uresničijo vse, kar si zaželijo. Otroci tudi z lahkoto izrazijo svoje občutke. Zato naj sanjajo, naj se radostijo. Za svoje sanje ni treba, da so odličnjaki. Le verjeti morajo vase in si zaupati. To je vse!

Naj njihova domišljija ustvarja. Poskrbimo, da bodo naši otroci pozitivno naravnani in da bodo čim več v stiku z naravo. Spodbujajmo njihovo ustvarjalnost.

Ustvarjajmo z njimi, rišimo, igrajmo inštrumente, krepimo duhovno plat, saj to je balzam tudi za našo dušo. Preko otrok se lahko tudi sami lažje povežemo z duhovno sfero, saj smo ravno takrat najbolj v stiku s samim sabo. Svojim otrokom torej le dovolimo in jih spodbujajmo, naj odkrivajo svoje darove in talente. Vsak otrok ima dar in talent, ki ga naredi edinstvenega in najboljšega. Ker vsak človek je unikat. In kot tak neponovljiv.

Zato naj otroci iščejo v sebi svoje sposobnosti in naj se ne ženejo za uspehom, saj se bodo slej ko prej obrnili navznoter in iskali tisto, kar imajo v sebi že sedaj. Sanjajte z njimi!

Predlagamo (kristali)

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
  • Določi si jasen cilj.
  • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
  • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
  • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
  • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.