fbpx

Info@carobni-dih.si

Viber: 031 352 169

moc ljubezniMoč ljubezni – odprite vrata

Ljubezen ni le ljubezen do moža, žene, partnerja, otrok itd. Pomembna je tudi ljubezen do samega sebe. Ne podcenjujmo je. Kako pa vemo, ali se imamo dovolj radi? Vprašajte se! Ali sem zadovoljen s svojim življenjem v vsakem trenutku, vsak dan znova? Ali se čutim ljubljenega? Ali je v mojem življenju vse tako, kot mora biti? Dobim dovolj ljubezni? Sem srečen/srečna in zadovoljen/zadovoljna sam/a s sabo? Če je odgovor da, ste zagotovo ljubljeni in zagotovo tudi sami izžarevate ljubezen do samega sebe. Torej spoštujete svoje življenje, skrbite zase, za svoje telo in duha, imate krmilo življenja v svojih rokah. Imate ljubezen in jo tudi razdajate.

Če pa mislite, da bi lahko v svojem življenju kaj spremenili, izboljšali in niste zadovoljni s svojo službo, partnerjem, vas nekaj tišči, potem vam ali primanjkuje volje ali pa ljubezni do sebe. Ker če se poslušamo in se imamo dovolj radi, bomo najprej poskrbeli zase, za svoj »dušni« mir. Le tako bomo ljubezen lahko razdajali tudi dalje. Svojim bližnjim, partnerju, otrokom, prijateljem, staršem …

Ljubezen je zelo močna beseda. Veliko je takih, ki še svojega partnerja iščejo ali pa jih je le-ta zapustil. Mnogo pa je tudi takih, ki vztrajajo v nesrečnih zvezah, ker se ali bojijo samote ali pa jih je strah prihodnosti. Vse, kar je staro, nas vedno navdaja z občutkom varnosti, neznana prihodnost pa nam požene strah v kosti. In tako najdemo tisoč in en izgovor, da vztrajamo pri starem, tudi če nismo resnično srečni.

Ampak vedite, če čutite, da morate nekaj spremeniti, če vam srce razbija, če vam podzavest občasno reče: »Kaj je meni tega treba?« vas življenje že sili, da greste na svojo pravo pot. Ker to vas bo tako dolgo opogumljalo, dokler ne boste (hočeš, nočeš) storili koraka naprej.

Zapomnite si! Po vsaki ločitvi, razočaranju, trpljenju, strtem srcu pride za vas vedno nekaj boljšega. Tu smo, da se učimo, da duhovno rastemo. Ko nekaj ni več v skladu z nami, z našo energijo, mora iti stran. Večkrat tega ne upoštevamo, potem pa se to vseeno zgodi na nepričakovan način in zato je toliko težje. Zato pa je toliko lažje, ko razumete, da se vse zgodi z razlogom in da verjamete, da najboljše za vas šele prihaja.

Zato bodite pogumni in poglejte drugače. Ko se ena vrata zaprejo, se odprejo druga. Ne more biti drugače. 

Sprejmite se, ljubite se, zaslužite si samo najboljše. Odprite vrata! Ljubezen vas čaka!

Morda pa se nahajate v situaciji, ko ste imeli prekrasno ljubezen, pa vam je partner ali kdo od bližnjih nenadoma odšel zaradi bolezni, »višje sile« itd. V tem primeru vam polagam na srce naslednje: »Čas celi vse rane.« Tudi vaše bo. Sprejmite pomoč, da vas nekdo popelje za roko preko mosta na drugo stran. Obrnite se v svoje srce in predvsem zaupajte. Tam vas čaka ljubezen. Našli jo boste v sebi. Predvsem pa boste našli svojo moč. Sprejmite pomoč kristalov. Deležni boste čudežev.

Predlagamo ( kristali / nakit)

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
  • Določi si jasen cilj.
  • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
  • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
  • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
  • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.