fbpx

Info@carobni-dih.si

Mobi: 031 352 169

carobna magijaČarobna ritualna magija

Rituali bele magije delujejo na zelo podoben način kot kristali. K nam pripeljejo energije, katere potrebujemo za uresničitev določenih ciljev v najhitrejšem možnem času. So torej nekakšni pospeševalci.

Če pa združimo moč energije kristala in rituala, si ustvarimo izredno močno energetsko orodje, s katerim lahko čudežno »čaramo«.

Manj zahtevni rituali so preprosti za izvedbo in jih lahko opravi čisto vsak. Ne potrebujete nobenega posebnega znanja, potrebna je le osredotočenost na cilj, koncentracija in zaupanje. Ter seveda močna volja. Zato se ritualov nikar ne bojte. Ne bojte se magije, saj je čarobno orodje in popolnoma naravno. Veliko ljudi jih uporablja, da si z njimi izboljšuje kvaliteto življenja. Z pravilno izvedbo si skrajšajo pot do cilja. 

Delati pa morate seveda vedno le za svoje najboljše dobro, v pozitivi in ne v želji, da bi škodili drugim, ker drugače prestopite mejo na nasprotno stran.

Obstaja tudi črna magija. Ta se v veliki večini primerov (obstajajo izjeme) uporablja zato, da se škoduje drugim oziroma za priklic negative. Prepozna po tem, da se vam nenadoma poslabša zdravstveno stanje (čez noč), da ste ob službo, partner kar naenkrat odide, finančni zlom, nič v življenju vam ne uspeva itd. Če ste pod vplivom črne magije, je nujno, da se le-ta odpravi. Življenje se v trenutku vrne v normalne tirnice. Pišite mi, če menite, da ste pod njenim vplivom. Našli bomo rešitev.

Bodite na strani svetlobe in ljubezni in se nehajte bati samega sebe in svoje notranje moči.

Predlagamo (tehnike / kristali)

  • RITUALI: za denar, ljubezen, hišo/dom, zaščito predmetov… Kristal boste lahko uporabljali tudi drugače, kadarkoli boste začutili (nošenje, meditacija). S tem boste krepili njegovo moč in privabljali želeno v vaše življenje;
  • KRISTALI, ki ščitijo pred negativnimi vplivi: jet, lapiz lazuli, tigrovo oko, mahovni ahat, hematit

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
  • Določi si jasen cilj.
  • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
  • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
  • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
  • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.