fbpx

Info@carobni-dih.si

Mobi: 031 352 169

stik z angeliDa ima vsak svojega angela varuha, so nas učili že v otroštvu. To nam ni bilo težko verjeti, saj smo kot otroci še tesno povezani z duhovnim svetom. Potem pa odraščamo in vse bolj in bolj se podrejamo pravilom družbe. Tako nas navsezadnje tudi učijo v šoli. Ampak to je poglavje zase. Tista čarobnost iz otroštva izgine. Ne smemo več verjeti v angele, ne smemo imeti preveč velike domišljije, ne smemo si izmišljati zgodbic, se igrati z »namišljenimi« prijatelji itd. Družba nam že zelo zgodaj nalaga polno obveznosti, čim več delati, trdo delati, čim prej se naučiti vsega, da nam bo v življenju lažje. Je res tako? Dostikrat se konča tako, da najdemo svoj notranji mir komaj tedaj, ko najdemo spet povezavo z duhovnim svetom, ko najdemo svojo pot domov, ko najdemo sebe.

Angeli so zato morda za nekoga le pravljica za lahko noč. Težko je verjeti v nekaj, kar ne vidimo, ne slišimo in česar nas v šoli niso učili. Ampak vedno več ljudi jih zazna, začuti, prosi za pomoč. Angeli nas vedno slišijo, saj nimajo svobodne volje kot človek. Angeli se morajo odzvati našemu klicu, če je le-ta v naše najvišje dobro. Torej prosimo jih in opazujmo znake. Najdeno belo peresce pomeni, da so nas slišali. Shranimo si ga in razmislimo, kaj nam sporoča angelsko kraljestvo.

Prosimo angele, naj varujejo naše otroke, naj nam sledijo, ko potujemo, naj nas varujejo, ko smo v nevarnosti, in naj nas potolažijo, ko smo žalostni. To so malenkosti, za katere ne rabimo veliko časa niti posebnega znanja. Zato jih le pokličimo! Zagotovo nas bodo slišali.

Predlagamo (tehnike / kristali)

  • KRISTALA, ki podpirata angelsko kraljestvo: angelit in serafinit
  • KRISTALA, s katerima lahko potujemo po drugih dimenzijah: črni kianit, labradorit
  • TEHNIKA: čarobni trenutki

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
  • Določi si jasen cilj.
  • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
  • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
  • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
  • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.