carobni-dih-carobnost Čarobni Dih je spletna stran, ki vam bo vzela dih na čaroben način. Dandanes se čarobnosti življenja premalo zavedamo. Tempo življenja je takšen, da nam dostikrat ne dopušča, da bi pluli v sožitju s tokom življenja, ampak se ravnamo po pravilih, ki nam jih postavljajo drugi. Nase in na svoje potrebe pa mnogokrat pozabimo. Izgovori, kot so nimam časa, ne morem, ne znam, so prevečkrat na dnevnem redu.

Želim vam približati čas brezskrbnosti in novih priložnosti. Poglobitev vase. Čas za razmislek. Kdo sem? Kaj delam tukaj? Vsakemu, ki si želi pozitivne spremembe, pa dati pogum in vero, da je marsikaj mogoče.

V vaše življenje hočem vdihniti čarobnost in vas popeljati v čarobni svet kristalov.

Ne morem nikomur obljubiti čudežnega preobrata, ampak če že berete te vrstice, ste delno že na poti. Potujete, mogoče še ne veste, kam, in če se boste še vrnili, se le vprašajte, zakaj. Včasih pot do cilja ni tako hitra, kot bi si želeli, ampak po korakih, z voljo in če smo le pozorni na drobne stvari in si dovolimo poslušati svoj notranji glas, bomo zagotovo prispeli, kamor smo namenjeni.

cd-line

Ključni v moji zgodbi so kristali, ki pa so le košček celotne zgodbe. Prevzeli so me s svojo skrivnostno, neprecenljivo energijo. Čisto vsak na svoj način. Če pa jim dodamo še kanček svoje domišljije in uporabimo notranjo moč, lahko dosežemo tudi tisto, kar se nam ne zdi mogoče. Želim, da vam bodo kristali v pomoč v kakršnikoli situaciji ali na razpotju v življenju.

Vendar pa spletna stran ni namenjena temu, da bi si kupili kristal in čakali, da nam bo čudežno rešil vse težave, mi pa bi ostali isti. Če si želimo v življenju sprememb, je nujno začeti pri sebi. Vprašati se moramo, kakšno je naše razmišljanje, kako obvladujemo svoja čustva. Ali se v nas skriva zamera, sovraštvo, ljubosumnost, nevoščljivost? Ali se ukvarjamo s sabo ali pa raje z drugimi? Veliko je tega, kar nas obremenjuje. Kristali nam lahko pri tem pomagajo. S svojo pozitivno naravnanostjo se bo naše življenje začelo spreminjati in po zakonih, ki veljajo, bomo v svoje življenje privlačili situacije in dogodke, ki nam prinesejo veselje, srečo in ljubezen. Kristali nam pri tem lahko služijo kot ojačevalec, saj skrajšajo pot do naših srčnih želja.

cd-line

Stopimo torej iz nižjih dimenzij, kjer vladajo jeza, strah, revščina, trpljenje. To je svet iluzij, ki nam krade ustvarjalno moč. Dokler bomo sprejemali samo tisto, kar lahko vidimo, tipamo in dokažemo, bomo živeli zgolj fizični svet. To je kot da bi živeli v prostoru z zagrnjenimi zavesami, ne vedoč, da za njimi obstaja nekaj več. Odgrnimo zavese in na veliko odprimo okna. Tam se življenje komaj prične. Ne omejujmo se v času in prostoru. Sprejmimo vse možnosti, ki nam nudijo čarobnost, in tako tudi pričnimo živeti. Če bomo stopili iz teh okvirjev, bomo spoznali neskončnost, kjer ni preteklosti in ne prihodnosti, ne časa in ne prostora, ampak samo čudoviti in čarobni današnji dan. Podarimo si ga že danes.

Želim vam prijetno potovanje po spletni strani, ki je nastala na podlagi mnogih spoznanj in osebnih izkušenj ter seveda želje, da tudi sama odprem okno v svet. Delo na sebi mi je prineslo neizmerno radost, predvsem pa mnogo odgovorov in čarobnih rešitev. Te ponujam tudi vam in vam želim, da tudi vi odkrijete svetlobo in ljubezen ter predvsem resnico.

Zato se spoznajte s kristali!

čarobnost in kristali5 Nasvetov na vaši čarobni poti

  • Najdite svoje poslanstvo. Poslanstvo je veličastna igra življenja, ki vas bo neizmerno veselila in zabavala.
  • Aktivirajte svojo podzavest tako, da boste črpali navdihe in lahko brezskrbno živeli svoje poslanstvo. Razmišljajte samo pozitivno.
  • Uresničujte svoje cilje enega za drugim in si vedno zastavljajte še več, pojdite še višje. Tako boste čudežno rasli v vsej svoji veličini. Vse vam bo uspelo!
  • Uporabljajte magična orodja, krepite svojo notranjo moč, ukvarjajte se s kristali in pomagajte z rituali. Tako boste dobili še več.
  • S hvaležnostjo opazujte in se veselite rezultatov. Uspelo vam je! Le zakaj vam ne bi?