fbpx

Info@carobni-dih.si

Viber: 031 352 169

0, 26.11.2019 21:52

Kristali - le katera jih noče?

Napisal
Oceni ta prispevek
(1 glas)

Rubini... simbol ljubezni, strasti, predanosti … Tako popolni v svoji »nepopolnosti«. Vedno znova me očara prav vsak posebej.

Če si ga ogledaš od blizu, najdeš v njem na tisoče prispodob in sporočil.

Kot je naslednje sporočilo: Kakorkoli veliko srce imaš in ne glede na to, koliko ljubezni daješ, tvoja pot ne bo nikoli samo gladka in bleščeča.

Ravno te prisrčne razpoke v Rubinu me spomnijo na vse prepreke, ki jih prinaša življenje. In najbolj pomembno bistvo vsega je, da ob tej lepoti Rubina sploh ne štejejo. Šteje samo ljubezen. Če si izbereš takega, te bo zagotovo s svojim sporočilom spodbujal, da nadaljuješ tudi, ko ti ne bo lahko. Da greš naprej in slediš srcu, verjameš in veš, da zmoreš. In da vedno znova zaupaš. Zaupaš sebi, zaupaš življenju. Zaupaš poti, po kateri hodiš.

Rubin 1 opt 1

Če pa morda stremiš k popolnost in si vedno znova želiš, da vse narediš še boljše, kot znaš, bo zate najbrž Rubin, ki je lepo obdelan in gladkih ploskev, saj ti bo tak sporočal, da si prav ti že sama čista popolnost, točno ta trenutek sedaj. In da ti ni treba storiti ničesar več, nič bolj dovršenega, nič bolj gracioznega, vrhunskega, enostavno nič več. Manj je včasih več.

Rubin je bil vedno povezan z ljubeznijo, še posebej s strastno predanostjo in bližino in zvestobo. Velja za enega izmed najmočnejših kristalov za ljubezen. V Antiki so Rubini veljali za popolne poročne kamne, zato ga še danes ponekod omenjajo kot Afrodizijak. Poglablja odnos med paroma in spodbuja bližino ter predanost in tako pomaga pri obnovi in ohranjanju strasti. Zaradi svoje barve je izredno pomemben za srčno čakro.

Ščiti srce pred vsemi oblikami psihičnih napadov. Daje motivacijo ter pomaga, da se osvobodimo utrujenosti in depresije. Rubin s svojo energijo zelo podpira in ščiti tiste z občutljivo naravo in slabo samopodobo. Prav tako tudi tiste s prekomerno telesno težo ali osebe, ki imajo destruktivna čustva in slabo mnenje o samem sebi.

Pomaga preseči strah in daje moč, da se zagledajo v drugačni luči. Rubin je močan kamen za razvijanje bolj ljubečega odnosa do sebe in do svojega fizičnega telesa. Ravno zato, se uporablja tudi kot pomoč pri uravnavanju telesne teže. V obliki obeska nas napolni z veseljem do življenja in krepi pozitivno samopodobo.

rubin kamen opt

Dopusti, naj te nauči ljubiti življenje. Naj bo čarobno!

Če ga hočeš, ga lahko dobiš tukaj, obesek pa tukaj.

Prebrano 1383 krat Nazadnje urejano na 0, 11.12.2019 09:43

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse zahtevane podatke, označene z zvezdico (*). Uporaba kode HTML ni dovoljena.

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
  • Določi si jasen cilj.
  • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
  • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
  • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
  • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.