fbpx

Info@carobni-dih.si

Viber: 031 352 169

0, 04.09.2019 20:28

Čarobne Ambrož kreacije

Napisal
Oceni ta prispevek
(2 glasov)

V Čarobnici vam z veseljem predstavljamo izjemne Ambrož kreacije. Prav posebne šatulje narejene z veliko mero ljubezni in prefinjenosti ter mojstrsko dovršeno izdelavo. Njena uporaba je brezmejna, seveda pa jo lahko ljubitelji kristalov čudovito uporabite tudi za svoje kristale ali nakit. Potrebna je le domišljija. Kdo stoji za temi čarobnimi izdelki in kakšno je sporočilo, pa si preberite iz prve roke ustvarjalcev.

Sva Jože in Katarina Ambrož, vsak s svojimi talenti, ki se na prvi pogled zdijo zelo različni, a sva, tekom "naključnih" dogodkov ugotovila, da je prav ta različnost, najina moč.

Ko sva začela ustvarjati AMBROŽ KREACIJE (kar so najini unikatni leseni izdelki), sva ugotovila, da bodo izdelki najboljši in najboljše predstavljeni potencialnim kupcem, če vsak opraviva svoj del. Jože, ki je dobesedno zaljubljen v les, je mojster izdelave. Katarina (ki tudi pišem te vrstice), pa se rada izražam v sliki in besedi. Sicer sodelujem tudi pri ustvarjanju, prav tako potrebujem tudi mojstrove nasvete, pri predstavitvah izdelkov.

skatle okrogle 3

satulja jablana

srce skrinja

Ustvarjanje teh najinih izdelkov je postal najin način življenja. Zato je vanje vpletena vsa najina bit... in ne bi mogli potegniti ločnice med najinim zasebnim in poslovnim življenjem. Šatulje, ki jih predstavljava na teh straneh, pa so postale najina posebna strast. Meni šatulje že od nekdaj, kar pomnim, pomenijo posebno ljubezen. Že kot otrok sem občudovala mamino unikatno leseno šatuljo, v kateri so bile shranjene tudi marsikatere "posebne stvari", ko pa sem bila stara 16 let, sem tudi sama dobila čisto pravo leseno šatuljo, ki mi je drag (uporaben) spomin še danes.

skrinja 4

Šatulje so imele, torej, posebno mesto v mojem življenju. V moji podzavesti je šatulja nekaj, kar je "nekaj posebnega, imenitnega".  Jožetu pa šatulje predstavljajo svojevrsten umetniški izziv, v katerih sta  prepletena kreativnost in tehnično znanje. To pa je, v bistvu to, kar on v resnici je: umetnik po duši in mizar po izobrazbi. Prav to dvoje se, najbolj in  najlepše, izraža prav v šatuljah.

ak 1

ak 2

ak 3

ak 4

Šatulje lahko naročite na tej povezavi Ambrož Kreacije - Ponudba

Prebrano 7281 krat Nazadnje urejano na 0, 11.09.2019 08:12

1 komentar

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse zahtevane podatke, označene z zvezdico (*). Uporaba kode HTML ni dovoljena.

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
  • Določi si jasen cilj.
  • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
  • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
  • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
  • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.