fbpx

Info@carobni-dih.si

Viber: 031 352 169

0, 15.04.2019 15:08

Resnična moč je v nas samih

Napisal
Oceni ta prispevek
(0 glasov)

Pogovarjale sva se z Majo (Moia.in)

Kdo je Lilijana in kaj vse združuje ČAROBNI DIH?

Sem ustanoviteljica podjetja Čarobni dih, ki govori o kristalih, osebnostni rasti in čarobnosti življenja. Po izobrazbi sem diplomirana ekonomistka, že kar nekaj let nazaj pa me je strast odnesla v čarobne vode raziskovanja življenja. 

Zakaj Čarobni dih?

Življenje je preprosto čarobno. Včasih se zdi, da je ta beseda nekje vmes izgubila pravi pomen, da je preveč pravljična, neresnična. Jaz ne mislim tako. Zato izpostavljam čarobnost na vsakem koraku, že zaradi same vibracije, ki jo beseda prenaša. Več si lahko preberete tukaj www.carobni-dih.si ali na Facebook strani: www.facebook.com/CarobniDih.

Obkroženi ste s kristali. Kako bi opisali vaše delo?

Pomagam širiti in prebujati čarobnost, najbolj skozi raziskovanje samega sebe, saj smo čarobna bitja, samo pozabili smo. Mislimo, da smo nemočni, vendar posedujemo ogromno notranje moči, ki jo moramo obuditi. Pri vsem tem imajo pomembno vlogo tudi kristali.

Zakaj ravno kristali?

Čarobnost, kristali in osebnostna rast se mi zdijo zelo povezani. Bolj ko osebnostno rastemo, bolj spoznavamo in čutimo čarobnost, ki jo nosimo v sebi. Kristali nas prebujajo, spodbujajo, vzpostavljajo ravnovesje na višjih energijskih ravneh in predvsem zdravijo tako telo kot duha. Ker težimo k nečemu višjemu, iščemo nekaj kar nam bo osmislilo življenje, prineslo rešitve, se odločamo tudi za tovrstno podporo. Ko začnemo kristal uporabljati pa se obuja tudi čarobnost. Tako to jaz doživljam in živim.

S čim so vas kristali tako navdušili?

Kristali so mi prinesli predvsem dragocena spoznanja o sami sebi. S tem so me najbolj navdušili. S kristali sem začela obujati svojo notranjo moč, ki jo lahko uporabimo v življenju za razrešitev kateregakoli področja (zdravje, ljubezen, finance, uspeh). Ob pravilnih tehnikah in uporabi kristala se lahko samo prepustimo čarovniji.

O tehnikah si lahko več preberete tukaj TEHNIKE S KRISTALI

Kristale lahko kupimo tudi na vaši spletni strani. So kristali kupljeni pri vas drugačni od ostalih na trgu?

Najbrž niso drugačni. Je pa zagotovo drugačna moja energija. Vsak kristal odpošljem z najboljšim namenom. Z mojimi kristali dobijo stranke zato še dodatno energijsko podporo, ki jo prispevam za skupno dobro.

Glede na to, da je kristalov zares veliko, kako vemo, kateri je pravi za nas?

Ni nepravega kristala. Katerega izbrati? Zelo intuitivna oseba to ve. Vendar pa vedno svetujem, da manj ko kompliciramo lažje steče tudi izbor. Običajno nas pokliče kristal, ki ga v tistem trenutku najbolj rabimo. Da je odločitev res lažja, svetujem, da se enostavno prepustimo in izberemo tistega, ki nas najbolj pritegne. Za to ni potrebna fizična prisotnost, lahko se ga izbere tudi s pomočjo slike na spletni strani. Energija vedno teče tja, kamor gre naša pozornost. 

Kaj pa v primeru, če se stranka ne more odločiti, kateri je pravi zanjo?

Če se stranka vseeno ne more odločiti in mi zaupa kakšno podporo želi, ji kot pomoč sama naredim izbor primernih kristalov, končno odločitev pa prepuščam stranki oz. jo usmerim glede na svoje izkušnje in intuicijo. IZBIRA KRISTALOV

Jih tudi sami uporabljate v vsakdanjem življenju? 

Seveda. Tako kristale kot nakit. Kristali ki jih nosimo v bližini srca v obliki nakita prinašajo zares dobre energije in podporo. 

Kako pravzaprav kristali delujejo na nas, na kakšen način nam pomagajo?

Kristali ne deluje samo na naše fizično telo, temveč tudi na ostala energijska telesa (čustveno, mentalno itd). Grejo do izvora težave in težijo k preobrazbi, da bi se oseba osvobodila napačnih prepričanj, škodljivih misli, strahu ipd. Kristali spreminjajo naša življenja tako, da nam pomagajo spremeniti sebe, tako, da zaživimo polno, srečno, zdravo in obilja polno življenje. Kdor misli, da bo kupil kristal in ga samo nosil v žepu ter doživel čudež, se moti. Dobil pa bo priložnost, da čudež uresniči. To pa zagotovo.

To pomeni, da imajo kristali neverjetno energijsko moč?

Ne samo kristali. Resnična moč je v nas.

Drži, da je vsak kristal unikaten in drugačen?

Seveda, tako kot mi.

Jih lahko uporabljamo več hkrati oz. kombiniramo med seboj?

Jaz jih pogosto kombiniram, saj se kristali zbrani v medsebojnem sožitju krepijo. Nimam nobene slabe izkušnje s kombiniranjem, pravzaprav nasprotno. Pravilno izbrane kombinacije mi prinašajo večji in boljši učinek. Je pa res, da najbrž intuitivno izberem pravilne kombinacije. 

Ali kristali delujejo tudi, če ne verjamemo v njihovo moč? 

Da. Vendar je pot takrat daljša. Če se odpremo in verjamemo v pomoč kristala bo vse steklo veliko lažje in hitreje. Tudi rezultati so prej vidni. 

Kateri kristal, po vašem mnenju, ne bi smel manjkati doma?

Osebno Informiran kristal. Tak kristal je izjemno močna podpora in služi kot ojačevalec na poti do cilja, saj se točno določena informacija usmeri proti točno določenemu cilju za točno določeno osebo. Na podlagi tega pride do drugačnega odzivanja in delovanja osebe, seveda na poti do njenega cilja. Rezultati so zares čudoviti.

Bralke zagotovo zanima tudi osebna analiza. Lahko nekaj več besed o tem.

Pogosto pravimo da je naša pot zapisana, vendar jo soustvarjamo v bistvu sami. Analiza nam prinese spoznanje kaj je naša pot, kje so naše prednosti, kje slabosti. Vsebuje opis in razlago življenjske poti, ki nam je dana. To so možnosti, ki jih lahko oseba doseže v tem življenju in spoznanja, kje je omejena. Z analizo se ugotovi tudi, kje je problem morebitnih težav (zdravstvenih, osebnih, finančnih itd). 

Izdelujete tudi nakit iz kristalov. Kako bi ga opisali?

Skozi svoj unikatni kristalni nakit prispevam del sebe. Nakit, ki ga za nekoga oblikujem je vedno narejen z namenom da služi lastniku v najvišje dobro. Stranke, ki z mano delijo informacije, kakšne vrste podporo želijo (ljubezen, finance, zaščita) veliko lažje podprem. To so zame posebni trenutki, sploh ko dobim pozitivne odgovore. Nekaj čarobnega. NAKIT IZ KRISTALOV

Kaj vas, poleg kristalov, še tako navdušuje?

Odkrivanje samega sebe, svojega poslanstva. Da odkriješ kaj je tisto, kar moraš TI dati svetu. Zame je to življenjskega pomena, smisel, h kateremu bi mogli vsi stremeti. To je pot duše, ki prinaša svobodo in lahkotnost. Želim, da bi prav vsak našel svojo pot, smisel za katerega se je rodil. Svet bi bil zagotovo drugačen. 

Nasvet za bralce 

Uporabljajte svojo notranjo moč, usmerjajte svoje misli tako, da bodo šle k vašim ciljem. Tako kot vi želite. To je kreiranje lastne usode. In ne vztrajajte na nečem, kar ni v vaše dobro. Imejte se radi. Pa bo vse čarobno!

Objavljeno v MOIA.IN NA OBISKU 5.02.2019

Prebrano 2662 krat Nazadnje urejano na 1, 10.12.2020 20:47
Več iz te kategorije: Čarobne Ambrož kreacije »

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse zahtevane podatke, označene z zvezdico (*). Uporaba kode HTML ni dovoljena.

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
  • Določi si jasen cilj.
  • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
  • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
  • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
  • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.