fbpx

Info@carobni-dih.si

Viber: 031 352 169

1, 23.03.2020 21:28

Smo na preizkušnji?

Napisal
Oceni ta prispevek
(0 glasov)

Se ti ne zdi, da smo se znašli v okoliščinah, v kateri se bolj kot sam virus širita tudi strah in negotovost? Predvsem strah pred neznanim.

Situacija, ki nam nikakor ni poznana, udobna, niti domača. Če smo do sedaj bili vključeni v vsakodnevno rutino po nekem ustaljenem urniku, smo se kar na enkrat znašli v popolnoma novi, neznani, morda zastrašujoči situaciji. Naši temelji (če do sedaj niso bili dovolj trdni), so se pravkar dodobra pretresli.

Le kaj se bo zgodilo? Ali se bo trenutno dogajanje kaj hitro poleglo ali se bo nadaljevalo? Čarobne palice, gumba, karkoli, kar bi si sedaj vsi želeli, ni.

Nič se ne bo zaustavilo kar čez noč. Tudi mi se ne spremenimo kar tako.

Treba si je naliti čistega vina in si priznati, da smo bolj kot kadarkoli prej sedaj pomembni čisto vsi. Predvsem se obnašajmo odgovorno, sodelujmo, pomagajmo si ne glede na karkoli in ostanimo pozitivni.

Čarobnost, ki jo jaz tako zelo rada uporabljam še vedno diha z nami. Vsepovsod okrog nas je. Narava se ni ustavila. Čaroben je prav vsak trenutek, ki ga živimo, smo zdravi, srečni in osrediščeni v svojem prostoru.

Karkoli nam je že namenjeno, ali ne bi tega časa izkoristili srečno in v zadovoljstvu, kot pa v strahu čakali na to, kaj bo in kdaj bo konec? Kdo bo lepše in manj obremenjeno preživel ta čas je odvisno zgolj in samo od vsakega posebej.

Če si pozitivno naravnana oseba, imaš sedaj veliko manj težav v tem obdobju. Odgovora na to, kako se bo končalo žal, ni. Obstajata pa samo dve možnosti. Da se bo končalo dobro ali slabo. Kar pa je seveda najbolj pomembno, je naša zaznava dobrega in slabega.

Saj veš, vsaka slaba situacija ima v sebi zametek dobrega in vsaka dobra zametek slabega. Preprosto rečeno, začetek nečesa slabega se lahko za nekoga konča dobro in obratno. Začetek nečesa dobrega se za nekoga lahko konča tudi slabo. Jin in jang.

Kaj to predstavlja zate, veš samo ti.

Sedaj je zares veliko odvisno tudi od tebe.

Tvoje razmišljanje, tvoja vibracija, tvoja volja in želja, da pomagaš.

Kako?

Zazri se vase. Nahrani svoj um z dobrimi mislimi, z mislimi, ki ustvarjajo svet lepši in boljši za vse nas. Nahrani svoje energijsko telo s pozitivnimi vibraciji, tako da odmakneš pozornost iz situacije, ki je nočeš k stvarem, ki te veselijo, ki ti vzbujajo dobre občutke.

Vsak izmed nas je neskončen vir energije in tudi od tebe je odvisno, kaj ta trenutek oddajaš od sebe. In tako lahko pomagaš.

Nismo čisto nemočni. Vedno je potrebno spoznanje, da imamo vendar dosti večjo moč, kot se je zavedamo.

Imamo kontrolo nad sabo, nad tem, na kaj se bomo osredotočali. Življenje se samo dogaja. Mi smo tisti, ki ga zaznavamo in mu damo pomen. Dober ali slab.

Če si v strahu, imaš sedaj priložnost, da zares spoznaš sebe. Spoznaš, kako deluješ, kako hraniš svoj strah in kako sedaj preživljaš ta čas.

Imaš priložnost, da razrešiš svoje strahove in se vrneš nazaj k sebi, v svoj notranji mir. Ko pride do »tako močne budnice« je to tudi zato, da ugotovimo, česa nočemo v svojem življenju.

Samo tako lahko spoznamo, kaj hočemo.

Ni namen, da ostajamo v strahu in se nanj osredotočamo. Vedno poglejmo v globino. Najdimo rešitve, ki nas popeljejo na višji nivo.

Po vsakem padcu se je treba odriniti in skočiti še višje.

Ne bom govorila, kako poskrbeti v teh dneh za svoje fizično telo. Rada bi ti položila na srce, da poskrbiš tudi za svoje duhovno telo, za svoje misli, počutje ... 

... naredi red z vsem, česar nočeš več v svojem življenju.

Življenje je že šlo v smer, ki nam ni všeč, pa vendar ga to, da nam ni všeč ne bo ustavilo.

Da se bodo stvari začele umirjati, je pomemben tudi naš fokus in to na kateri strani smo.

Ali smo v strahu ali pa še vedno verjamemo v čarobnost in smo v ljubezni?

Takšne situacije dajejo vedno na preizkušnjo vsakega posameznika in ga vračajo v svoje bistvo. V svojo notranjost, kjer je le ljubezen, sočutje, radost in veselje.

Planet Zemlja, na katerem kot duhovna bitja živimo v svojih fizičnih telesih, nam sedaj zelo jasno govori, da ga lahko izboljšamo samo tako, da tudi sami naredimo nekaj za skupno dobro.

Naj delim s tabo nekaj zelo preprostih nasvetov, kako ti tudi kristali lahko pomagajo, da se v hipu počutiš boljše:

-pripravi si prostor v katerem se dobro počutiš (kadilo, glasba, sveča ipd..)

-v roke vzemi kristal (v teh dneh res priporočam njihovo uporabo)

-poglobi se v svojo notranjost in si ustvari polje brez misli

-vsrkaj vibracije kristala, sprejmi dodaten vir energije, naj te razbremeni in sprosti vsako celico tvojega telesa

-zaprosi v svoje najvišje dobro, izrazi svoje želje, hotenja, pričakovanja

-prepusti se in vizualiziraj svoj čaroben dan, kako bi potekal, kje bi bil, s kom bi bil, kaj bi počel …

-ko začutiš, da pozornosti ne moreš več držati in ti misli začnejo begati drugam počasi prenehaj (in ne pozabi na prizemljitev)

-zahvali se in sprejmi obilo pozitivne energije, ki ti je bila dana.

Izkoristi ta čas predvsem zase in za svoje najbližje. Bodi v ljubezni, v upanju in ne v strahu. Vzemi moč v svoje roke in začni ustvarjati svojo zgodbo.

Če kristala še nimaš, ti ga seveda toplo priporočam. Sama v teh dneh uporabljam velik kos kamene strele, ki je res odličen vir dodatne energije. Ta vsestranski kristal lahko uporabiš tudi v obliki eliksirja in tako poskrbiš še za dodatno krepitev imunskega sistema in seveda za dobro počutje.

Pa ne pozabi na Hvaležnost, tisto pristno srčno hvaležnost. Saj veš, strah je le pomanjkanje svetlobe. Zato bodi v ljubezni!

Vsak od nas je danes pomemben … Stopimo skupaj … Ostanimo zdravi.

P.s 

Aja, še tole ... če se ti zdi, da bi to lahko pomagalo še komu, seveda lahko deliš naprej.

 

Prebrano 1135 krat Nazadnje urejano na 1, 25.03.2020 20:47

Oddajte komentar

Prepričajte se, da vnesete vse zahtevane podatke, označene z zvezdico (*). Uporaba kode HTML ni dovoljena.

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
  • Določi si jasen cilj.
  • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
  • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
  • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
  • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.