fbpx

Info@carobni-dih.si

Mobi: 031 352 169

0, 03.10.2019 15:55

Berem CAMINO, kaj pa ti?

Napisal

Ko sem se pred kratkim srečala s Petro Škarja, je bila prav taka kot sem si jo predstavljala iz njenih knjig. Nasmejana, polna energije in z iskricami v očeh, ko je govorila o svojih knjigah in pisanju. Sedaj zagotovo razumem, zakaj so njene knjige uspešnice. Ne le, da je Petra odlična pisateljica, predvsem je preprosta ženska, polna topline, ki še na bolj preprost način razdaja svoje razmišljanje, deli doživetja in to popolnoma brez vseh zadržkov. Dotakne se te na en prav poseben način. Kot da bi pobožala tvojo dušo, ti vlila upanje in na najbolj preprost način povedala, da je smisel življenja globlje in da je ta dragulj potrebno skrbno negovati, še prej pa ga je seveda potrebno najti. V sebi.

V Čarobnici vam z veseljem predstavljamo izjemne Ambrož kreacije. Prav posebne šatulje narejene z veliko mero ljubezni in prefinjenosti ter mojstrsko dovršeno izdelavo. Njena uporaba je brezmejna, seveda pa jo lahko ljubitelji kristalov čudovito uporabite tudi za svoje kristale ali nakit. Potrebna je le domišljija. Kdo stoji za temi čarobnimi izdelki in kakšno je sporočilo, pa si preberite iz prve roke ustvarjalcev.

Sva Jože in Katarina Ambrož, vsak s svojimi talenti, ki se na prvi pogled zdijo zelo različni, a sva, tekom "naključnih" dogodkov ugotovila, da je prav ta različnost, najina moč.

Pogovarjale sva se z Majo (Moia.in)

Kdo je Lilijana in kaj vse združuje ČAROBNI DIH?

Sem ustanoviteljica podjetja Čarobni dih, ki govori o kristalih, osebnostni rasti in čarobnosti življenja. Po izobrazbi  sem diplomirana ekonomistka, že kar nekaj let nazaj pa me je strast odnesla v čarobne vode raziskovanja življenja. Za predajanje znanja sem globoko hvaležna svoji srčni mentorici parapsihologinji Suzani Antolin Glavan, ki me je vzela pod svoje okrilje že pred šestimi leti. Predaja mi ne samo znanje, temveč mi je odprla oči za drugačen pogled na svet. 

0, 06.01.2019 07:40

Čarobnost

Napisal

Dandanes se čarobnosti življenja premalo zavedamo. Tempo življenja je takšen, da nam dostikrat ne dopušča, da bi pluli v sožitju s tokom življenja, ampak se ravnamo po pravilih, ki nam jih postavljajo drugi. Nase in na svoje potrebe pa mnogokrat pozabimo. Zato bi bilo dobro, da se poglobimo vase, vzamemo čas za razmislek, in se vprašamo: Kdo sem? Kaj delam tukaj? Kje je tukaj čarobnost življenja?

Kaj je tisto kar nam da vsaj majhen košček čarobnosti v življenju, da bi živeli izpolnjeno, srečno in radostno življenje?

carobnost zivljenja

Čarobnost življenja je, da si sami kreiramo življenje. Vse, kar se nam v življenju ta trenutek dogaja, smo si nekoč, najprej zamislili v svojem umu, in nato te misli, preprosto poslali v vesolje. To počnemo pravzaprav vsak dan.

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
  • Določi si jasen cilj.
  • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
  • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
  • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
  • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.
Spletna stran carobni-dih.si uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje.
Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.