fbpx

Info@carobni-dih.si

Viber: 031 352 169

0, 07.03.2021 16:32

PRISILILI SO ME, DA ...

Napisal

Res mi je hudo, ko vidim, kako ljudje nemočni ihtijo in pišejo:«Kaj naj storim? Silijo me v testiranje, sicer lahko ostanem brez službe!«. Ali pa se sprašujejo: »Kaj pa lahko naredim?«

Ne zavedajo pa se, da v bistvu ravno s tem, ko klonijo, sprejmejo odločitev. Odločitev, da se strinjajo s tem, da ne bodo poslušali svoje srce, svoje telo, ampak bodo dopustili, da jih strah in nemoč dokončno zlomi.

Naj povem, da je vsaka prisila, ki se ti zgodi, zgolj tvoja odločitev, da dopustiš, da se zlomiš in pustiš ustrahovati.

Spomni se, kako je biti svoboden.

Spomni se, kako lepo je dihati svež zrak, objemati svoje prijatelje, se veseliti.

Spomni se, kako lepo je v prazničnem času pohajkovati okrog, obiskovati velika okrašena mesta, se družiti, smejati.

Spomni se, kakšno je življenje brez strahu, brez skrbi.

Spomni se čarobnosti, zlasti v decembru, ki je res nekaj posebnega.

In potem se spomni, KDO SI!

Naj začnem z avtorjem številnih knjig, ki že več kot tri-desetletja opozarja na pasti sodobne tehnologije in nevarnosti, v kateri smo ravno sedaj.

Nekoč je dejal: »Svet, ki je nor, me ima za blaznega. Kakšno olajšanje!« To je David Icke, dandanes že marsikomu poznan.

Pred nekaj leti, ko je gostoval v Ljubljani, je na celodnevnem predavanju predajal svoje znanje, raziskave in vedenja, ki so podkrepljena z mnogimi viri, veliko njih je iz samih vrhov tajnih organizacij.

Del tega je zapisanega tudi v knjigi Fantomski jaz, ki je prevedena tudi v slovenščino in vam jo toplo priporočam. Kdor želi vedeti, kdo vlada temu svetu in kaj je resnični cilj te peščice ljudi, ki si je prilastila pravico do upravljanja celotnega sveta in so pravzaprav v strahu, da se masovno ne prebudimo in sprevidimo sodobno prevaro, boste v knjigi zagotovo našli del odgovorov.

1, 23.03.2020 21:28

Smo na preizkušnji?

Napisal

Se ti ne zdi, da smo se znašli v okoliščinah, v kateri se bolj kot sam virus širita tudi strah in negotovost? Predvsem strah pred neznanim.

Situacija, ki nam nikakor ni poznana, udobna, niti domača. Če smo do sedaj bili vključeni v vsakodnevno rutino po nekem ustaljenem urniku, smo se kar na enkrat znašli v popolnoma novi, neznani, morda zastrašujoči situaciji. Naši temelji (če do sedaj niso bili dovolj trdni), so se pravkar dodobra pretresli.

Če si navdušen raziskovalec življenja in tega, kako deluje človeško telo in njegov um in če ti je vsaj malo znano, kako človek ustvarja življenje po svoji volji in oblikuje svojo realnost … Potem je tvoj odgovor jasen DA. Če so ti pa zgornji stavki čista neznanka in se prvič srečuješ s to trditvijo, pa je morda tale zapis zate.

Novo leto se vedno pričaka v dobrem in veselem razpoloženju. Ali ste vedeli, da je ta običaj bil včasih obveznost? S smehom so ljudje od sebe odganjali vse, kar je bilo negativno: težave, skrbi preteklega leta, zle demone, da jim ne bi škodovali v prihajajočem letu.

Rubini... simbol ljubezni, strasti, predanosti … Tako popolni v svoji »nepopolnosti«. Vedno znova me očara prav vsak posebej.

Če si ga ogledaš od blizu, najdeš v njem na tisoče prispodob in sporočil.

Kot je naslednje sporočilo: Kakorkoli veliko srce imaš in ne glede na to, koliko ljubezni daješ, tvoja pot ne bo nikoli samo gladka in bleščeča.

Ravno te prisrčne razpoke v Rubinu me spomnijo na vse prepreke, ki jih prinaša življenje. In najbolj pomembno bistvo vsega je, da ob tej lepoti Rubina sploh ne štejejo. Šteje samo ljubezen. Če si izbereš takega, te bo zagotovo s svojim sporočilom spodbujal, da nadaljuješ tudi, ko ti ne bo lahko. Da greš naprej in slediš srcu, verjameš in veš, da zmoreš. In da vedno znova zaupaš. Zaupaš sebi, zaupaš življenju. Zaupaš poti, po kateri hodiš.

0, 03.10.2019 15:55

Berem CAMINO, kaj pa ti?

Napisal

Ko sem se pred kratkim srečala s Petro Škarja, je bila prav taka kot sem si jo predstavljala iz njenih knjig. Nasmejana, polna energije in z iskricami v očeh, ko je govorila o svojih knjigah in pisanju. Sedaj zagotovo razumem, zakaj so njene knjige uspešnice. Ne le, da je Petra odlična pisateljica, predvsem je preprosta ženska, polna topline, ki še na bolj preprost način razdaja svoje razmišljanje, deli doživetja in to popolnoma brez vseh zadržkov. Dotakne se te na en prav poseben način. Kot da bi pobožala tvojo dušo, ti vlila upanje in na najbolj preprost način povedala, da je smisel življenja globlje in da je ta dragulj potrebno skrbno negovati, še prej pa ga je seveda potrebno najti. V sebi.

V Čarobnici vam z veseljem predstavljamo izjemne Ambrož kreacije. Prav posebne šatulje narejene z veliko mero ljubezni in prefinjenosti ter mojstrsko dovršeno izdelavo. Njena uporaba je brezmejna, seveda pa jo lahko ljubitelji kristalov čudovito uporabite tudi za svoje kristale ali nakit. Potrebna je le domišljija. Kdo stoji za temi čarobnimi izdelki in kakšno je sporočilo, pa si preberite iz prve roke ustvarjalcev.

Sva Jože in Katarina Ambrož, vsak s svojimi talenti, ki se na prvi pogled zdijo zelo različni, a sva, tekom "naključnih" dogodkov ugotovila, da je prav ta različnost, najina moč.

Pogovarjale sva se z Majo (Moia.in)

Kdo je Lilijana in kaj vse združuje ČAROBNI DIH?

Sem ustanoviteljica podjetja Čarobni dih, ki govori o kristalih, osebnostni rasti in čarobnosti življenja. Po izobrazbi sem diplomirana ekonomistka, že kar nekaj let nazaj pa me je strast odnesla v čarobne vode raziskovanja življenja. 

Koraki do cilja

Življenje je čarobno. Kako bomo živeli pa odločamo sami.
  • Določi si jasen cilj.
  • Pojdi v akcijo in prični z delovanjem.
  • Razišči svoja podzavestna prepričanja in ugotovi ali te podpirajo.
  • Najdi svojo energijsko podporo, ki ti bo dobro služila.
  • Bodi strpen in vztrajaj dokler ne prideš do cilja.
Drzni sanjajo, pogumni si upajo, iznajdljivi najdejo pot, vztrajni uspejo.