azurit-malahit

Azurit – Malahit nosi vibracije dveh kristalov Azurita in Malahita. Je močen prevodnik energij, povečuje sposobnost vizualizacij in odpira tretje oko. Kristal nam prinaša duhovne uvide in nas povezuje z duhovnim vodniki ter spodbuja intuicijo. Zato je tudi zelo priporočljiv za meditacije. Odpravlja strah in s tem povezane blokade. Omogoča premik naprej.

Verjame se, da nas Azurit-Malahit opozori na nevarnost tako, da razpade. Zato je dobrodošel tudi kot zaščita. Dober je tudi v privabljanju denarja, povečuje pa tudi možnost uspešno zaključenih dogovorov na poslovnih sestankih. Tako kot citrin se lahko postavi tudi v poslovne prostore, da privlači stranke.

Na fizični ravni ugodno vpliva na jetra in želodec, sklepe kosti ter ščitnico. Niža tudi krvni tlak in pomaga pri težavah z astmo ter grlom. Krepi imunski sitem in lajša epilepsijo.

  • Element: ZEMLJA/VODA
  • Čakra: SRČNA/TRETJE OKO

Slike kristalov so simbolične, saj je vsak kristal unikaten in zato drugačen.

Če iskanega kristala ni v ponudbi, se ga lahko dobi po predhodnem naročilu.

 

čarobnost in kristali5 Nasvetov na vaši čarobni poti

  • Najdite svoje poslanstvo. Poslanstvo je veličastna igra življenja, ki vas bo neizmerno veselila in zabavala.
  • Aktivirajte svojo podzavest tako, da boste črpali navdihe in lahko brezskrbno živeli svoje poslanstvo. Razmišljajte samo pozitivno.
  • Uresničujte svoje cilje enega za drugim in si vedno zastavljajte še več, pojdite še višje. Tako boste čudežno rasli v vsej svoji veličini. Vse vam bo uspelo!
  • Uporabljajte magična orodja, krepite svojo notranjo moč, ukvarjajte se s kristali in pomagajte z rituali. Tako boste dobili še več.
  • S hvaležnostjo opazujte in se veselite rezultatov. Uspelo vam je! Le zakaj vam ne bi?