aventurin

Aventurin - zeleni je kamen sreče oz. kamen kockarjev. Že od nekdaj velja, da prinaša srečo hazarderjem, kockarjem. Kot kamen moči, prinaša blagostanje, srečo in denar. Če ste med tistimi, ki radi igrajo igre na srečo, kupujejo srečke, je lahko to vaš talisman. Primeren je tudi za programiranje.

Ne samo da prinaša blagostanje, ampak tudi odpira vrata, da le-to pride v naše življenje. Najde nam nove poslovne priložnosti. Prinaša uspeh in veselje, v zakonu pa povečuje ljubezen ter sožitje.

Znan je tudi kot  kamen blaginje. Krepi vodstvene sposobnosti, daje nam podporo, da smo bolj odločni in vztrajni. Spodbuja sočutje in empatijo. Razbremenjuje hude nevroze in stabilizira posameznikovo stanje uma.  Povečuje kreativnost. Aventurin spodbuja občutek dobrega počutja in regeneracijo srca. 

 

Aventurin imate lahko pri sebi, ko greste na razgovor za službo. Če pa ste v slabi finančni situaciji, ga imejte pri sebi, ko plačujete račune. S pravilnim delovanjem vam bo pomagal stabilizirati finančno stanje.Pri otrocih vzpodbuja čut za odgovornost in resnost glede šolskih obveznosti. Najstnike pa umirja in prinaša ravnovesje ter stabilnost.

Aventurin ščiti srce ter pomaga zaceliti srčne rane. Poznan je tudi kot veliki zdravitelj srca, tako na fizičnem, čustvenem in mentalnem nivoju. Ker zdravi vse ravni, mu pravijo tudi univerzalni zdravitelj. Ščiti pred srčnim infarktom. Stimulira sanje in čisti blokade. Pomaga tudi pri težavah z očmi, saj jih pomirja ter blaži bolečino in vnetja.

Aventurin tudi čisti kožo in je uspešen pri odpravljanju aken. Še posebej v obliki eliksirja. Pomaga pri glavobolu, migrenah, znižuje holesterol in uravnava krvni obtok.

Ima zelo nežne vibracije in je primeren za mlade ljudi ter družine, tudi kot darilo.

Če v kremo, ki jo uporabljate položite zeleni aventurin, vas bo razveselil s pomlajeno kožo. Vodo, v katero ste dali aventurin, pa lahko uporabite za umivanje las. Pomagal bo proti izpadanju las. Lahko ga potopite v vodo, v kateri se kopate in bo zdravilno deloval na celo telo.

  • Element: ZRAK
  • Čakra: SRČNA

Slike kristalov so simbolične, saj je vsak kristal unikaten in zato drugačen.

Če iskanega kristala ni v ponudbi, se ga lahko dobi po predhodnem naročilu.

 

čarobnost in kristali5 Nasvetov na vaši čarobni poti

  • Najdite svoje poslanstvo. Poslanstvo je veličastna igra življenja, ki vas bo neizmerno veselila in zabavala.
  • Aktivirajte svojo podzavest tako, da boste črpali navdihe in lahko brezskrbno živeli svoje poslanstvo. Razmišljajte samo pozitivno.
  • Uresničujte svoje cilje enega za drugim in si vedno zastavljajte še več, pojdite še višje. Tako boste čudežno rasli v vsej svoji veličini. Vse vam bo uspelo!
  • Uporabljajte magična orodja, krepite svojo notranjo moč, ukvarjajte se s kristali in pomagajte z rituali. Tako boste dobili še več.
  • S hvaležnostjo opazujte in se veselite rezultatov. Uspelo vam je! Le zakaj vam ne bi?