akvamarin

Akvamarin je kamen ribičev in mornarjev. Ime je latinsko-italijanskega izvora izpeljano iz aqua-marina. Mornarji in ribiči so ga pogosto nosili kot talisman.

Velja tudi za talisman sreče, saj prinaša srečo v medsebojnih odnosih in preprečuje konflikte ter rešuje nesoglasja. Prinaša blagostanje, v duhovnosti pa krepi intuicijo in jasnovidnost.

Akvamarin je tudi kamen poguma. Pomaga nam dokončati začete projekte in posle, uči nas prevzemati odgovornost.

Ker pripada elementu vode, prinaša očiščenje. Priporočljivo je kopanje v akvamarinovi vodi, saj čisti na vseh ravneh. Pomemben je pri delu s pacienti, saj ščiti pred prevzemanjem njihovih negativnih vplivov. Zmanjšuje tudi stres in pomirja.

Z akvamarinom lahko učinkovito odpravimo celulitis, lahko si tudi pomagamo pri kratkovidnosti in dolgovidnosti. Koristen je pri odpravljanju glavobola, krepi imunski sistem, delovanje ledvic in jeter. Ugodno deluje tudi na presnovo, sploh v obliki eliksirja. Uravnoveša delovanje ščitnice in hipofize. Pomaga tudi pri boleznih srca in ožilja, regulira hormon rasti.

Ker vlada grleni čakri, je zelo učinkovit pri vseh bolezni dihal, sploh pri astmi.

  • Element: VODA
  • Čakra: GRLENA

Slike kristalov so simbolične, saj je vsak kristal unikaten in zato drugačen.

Če iskanega kristala ni v ponudbi, se ga lahko dobi po predhodnem naročilu.

 

čarobnost in kristali5 Nasvetov na vaši čarobni poti

  • Najdite svoje poslanstvo. Poslanstvo je veličastna igra življenja, ki vas bo neizmerno veselila in zabavala.
  • Aktivirajte svojo podzavest tako, da boste črpali navdihe in lahko brezskrbno živeli svoje poslanstvo. Razmišljajte samo pozitivno.
  • Uresničujte svoje cilje enega za drugim in si vedno zastavljajte še več, pojdite še višje. Tako boste čudežno rasli v vsej svoji veličini. Vse vam bo uspelo!
  • Uporabljajte magična orodja, krepite svojo notranjo moč, ukvarjajte se s kristali in pomagajte z rituali. Tako boste dobili še več.
  • S hvaležnostjo opazujte in se veselite rezultatov. Uspelo vam je! Le zakaj vam ne bi?