afirmacije
Afirmacije so besede, ki si jih ponavljamo v meditaciji ali kako drugače, zato da bi spremenili naš vzorec napačnega razmišljanja in dosegli želeno stanje. Afirmacije lahko izrekamo, če si želimo zdravja, ljubezni, uspeha, skratka za karkoli. Afirmacije lahko oblikujemo čisto poljubno in preprosto. Ni treba komplicirati.

Je pa dobro, če ima afirmacija predznak »Jaz sem«. To so zelo močne afirmacije, saj potrjujejo »Jaz sem« prisotnost tukaj in sedaj in v tej realnosti tudi spreminjajo vzorce.

Vendar pa se dogaja, da potrpežljivo izvajamo afirmacije, vsak dan znova, želenega pa ni in ni. Zakaj je temu tako? Da bi to razumeli, moramo razumeti našo podzavest in dejstvo, da so naša prepričanja velikokrat tam tudi »zabetonirana« že iz otroštva. Primer: imamo podjetje in si želimo uspeha. Vsak dan se posvečamo afirmacijam. Rezultatov pa ni. Kaj delamo? Na zavestni ravni se prepričujemo, da smo uspešni, naša podzavest pa ima vstavljeno drugačno prepričanje. Naša podzavest nas vidi kot neuspešnega, zato nam tudi ne bo nikoli nič uspelo, dokler tega vzorca ne zamenjamo. To se pogosto dogaja, če nam govorijo že v otroštvu, da iz nas ne bo nič, in potem se to tudi zgodi. Preberi več v poglavju Podzavest, mogočen stroj

Če nas ob izrekanju afirmacij stiska v prsnem košu in čutimo tesnobo, govorimo o blokadi. To je negativna energija, ki nam zapira pot do materializacije. Blokado je treba odpraviti. Treba je odpraviti vzrok.

Ko spremenimo svoja podzavestna prepričanja, bomo lahko zavestno uresničili vse, kar si zamislimo. Postavimo si torej najprej zdrave temelje. Uporabljajmo kristale, saj nas vodijo skozi proces preobrazbe na vseh nivojih: čustvenem, duhovnem, fizičnem in umskem. Kristali nam pomagajo ozavestiti bolečino, skrito globoko v podzavesti, in se z njo soočiti. Pomagajo tudi k boljšemu občutenju, kar je pri afirmacijah zelo pomembno, saj morajo biti izrečene z občutki in ne samo besedami.

Vedno pa najprej ugotovimo, kje se skriva vzrok. Pogosto so težave ravno v naši samopodobi in ljubezni do samega sebe. Zato je treba najprej ozdraviti srce. Uporabljajmo čarobno afirmacijo: »Jaz sem ljubezen!«

Izbrani paketi/kristali:

  • eliksirji; ob pitju si ponavljamo afirmacije in tako še učinkoviteje prenesemo želene vibracije v svoje telo
  • paket: čarobni trenutki

čarobnost in kristali5 Nasvetov na vaši čarobni poti

  • Najdite svoje poslanstvo. Poslanstvo je veličastna igra življenja, ki vas bo neizmerno veselila in zabavala.
  • Aktivirajte svojo podzavest tako, da boste črpali navdihe in lahko brezskrbno živeli svoje poslanstvo. Razmišljajte samo pozitivno.
  • Uresničujte svoje cilje enega za drugim in si vedno zastavljajte še več, pojdite še višje. Tako boste čudežno rasli v vsej svoji veličini. Vse vam bo uspelo!
  • Uporabljajte magična orodja, krepite svojo notranjo moč, ukvarjajte se s kristali in pomagajte z rituali. Tako boste dobili še več.
  • S hvaležnostjo opazujte in se veselite rezultatov. Uspelo vam je! Le zakaj vam ne bi?